Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec rozhodl v Rožné v prvním poločase


Branky


0

Pohledec pokračuje ve výborných podzimních výkonech a tentokrát vyhrál i na horké půdě v Rožné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledec se třikrát trefil v prvním poločase

Rožná mohla jít do vedení už ve 2. minutě, ale střelu Marka Navrátila zblokoval hostující obránce. První gól dali hosté už v 8. minutě. Vystřelili krásnou střelu z dálky, kterou Jindra Beran vyrazil do boku. Tam míč doběhl hráč Pohledce a nacentroval do velkého vápna, kde si ho našel Bohumil Puchýř a hlavičkou překonal Jindru Berana. Druhý gól hostů padl po rychlém brejku, kdy Leoš Ondráček prostřelil vyběhlého Jindru. Rožná kopala penaltu po faulu na Jiřího Vyžrálka. K penaltě se postavil Marek Navrátil a snížil na 1:2. Hostům se podařilo těsně před poločasem navýšit na 1:3. Balón za obranu odkopl vyběhlý Jindra Beran, ale míč doletěl pouze ke kopačkám Dominika Bártka, který využil toho, že byl Jindra pryč z brány a z dálky dal 3. gól. 

Domácí dokázali jenom snížit v závěru zápasu

Druhý poločas začali opět lépe hosté a to když ve 49. minutě navýšili na 1:4. Domácí se snažili o vyrovnání, ale gólem neskončila ani hlavička Adama Korbičky po centru od Petra Navrátila. Adam se hlavou prosadil až v 76. minutě po centru Jiřího Vyžrálka. Domácí se snažili o vyrovnání a tím se otevírala vrátka pro rychlé brejky hostů. Hosté využívali rychlosti svých útočníků, ale z velké části se je dařilo hasit díky Tomášovi Sýkorovi, který odehrál velmi dobré utkání. V 79. minutě se zranil Pavel Kunc a musel být střídán Dušanem Novotným. Do konce zápasu se už nikomu nepodařilo vstřelit branku a utkání tak skončilo 2:4 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil: My jsme měli docela dost šancí, ale hodně jsme jich nedali. Hosté naopak ze začátku proměnili většinu svých šancí. My jsme snížili z penalty, ale soupeř nám opět odskočil. Hráči Pohledce hráli důrazněji a využívali rychlých brejků.

TJ Pohledec
Michal Laštovica: Do Rožné jsme jeli s vědomím,že nás na malém hřišti čeká náročné utkání,měli jsme na paměti loňský debakl. Důležité bylo,že se nám podařilo vstřelit první branku,celý zápas jsme byli ve vedení. Naše vítězství je zasloužené a mohlo být i vyšší. Výborně jsme zápas odmakali jako tým.



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - T. Sýkora [-] , A. Korbička [-] , P. Kunc [-] (79. D. Novotný [-] ) , K. Beran [-] (68. J. Švestka [-] ) - I. Pokorný [-] (65. P. Navrátil [-] ) , M. Beno [-] (46. D. Krajčo [-] ) , J. Kroupa [-] , M. Navrátil [-] - F. Humpolík [-] , J. Vyžrálek [-]

TJ Pohledec
L. Novotný [-] - O. Follprecht [-] (65. J. Hubáček [-] ) , D. Bártek [-] , L. Ondráček [-] , J. Martaus [-] (88. J. Švanda [-] ) , P. Skalník [-] (78. M. Fajmon [-] ) , B. Puchýř [-] (80. V. Hubáček [-] ) , V. Šaroun [-] , L. Jambor [-] , J. Pustina [-] , O. Žák [-]

ŽK: 82. D. Krajčo - 29. O. Follprecht .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - JANEČEK Martin (N), ŠVANDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.