Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov prohrál se Strážkem a zůstal v tabulce poslední


Branky


0

Strážek konečně zabral a veze tři body z Věchnova

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strážek rozhodl v první půlce

Počasí, že by psa nevyhnal přivítalo v rámci 7. kola III. třídy žďárska na výborně připraveném pažitu domácí Věchnov a hostující tým Strážek. Domácí Věchnov nevstoupil do zápasu vůbec dobře. Nejdříve svou hodně špatnou rozehrávkou poslal do první šance zápasu brankář Starý hostujícího Melichara ten ale ve slibné šanci minul. V 10. minutě se po rohu blýskl efktním zákrokem brankář Starý který vytáhl hlavičku Svobody mimo tři tyče. Z následné šance už hostující kapitán Svoboda nabídnutou šancí nepohrdnul a po chybě gólmana otevřel účet zápasu. Ospalý výkon domácích pokračoval a ve 22. minutě jej opět ,,odměnil" Svoboda a zvýšil na 0:2. O minutu později se skóre na ukazateli měnilo po třetí, protože agilní Svoboda přesnou přihrávkou našel Melichara a ten v samostatném úniku se nemýlil. Po té se výkon domácích mírně zlepšil a vypracovali si dvě gólové šance obě zakončoval Vojta Kroupa a obě zakončení neskončila gólem. První samostatný útok ve 31, minutě vychytal vyběhnutý gólman Vala a druhý ve 40. minutě z brankové čáry vykopával stoper.

Věchnov jen kosmeticky upravil skóre

Do druhé půle opět lépe vstoupil Strážek, který kombinačně a rychlostně byl lepším týmem a domácí taktika rychlých proti útoků ztroskotala na dobré obraně Strážku a neefektivním útoku domácích. V 64. minutě dal Melichar svým druhým gólem zápasu na 0:4. Po té Strážek přestal hrát a do šancí se dostali i domácí, v 71. minutě se dočkali vstřeleného gólu i domácí fans, Ondra Ostrýž po samostatném úniku snížil na 1:4. Aktivita domácích hráčů sice stoupala ale gólový efekt nepřinášela a to díky kupě nepřesností ve finální fázi a neaktivitě v útoku. V 88. minutě rozhodčí Nebola odpískal penaltu po faulu na Ostrýže, a Ondru vychytal hostující Vala jenže míč vyrazil na kopačku Pečínky a ten zdramatizoval protože po avizu že se bude nastavovat ještě 8 minut byli možnosti všelijaké jenže jakýmkoliv spekulacím udělal přítrž Polák který hned první minutě nastavení uzavřel tečovanou stelou skóre zápasu na 2:5 a zbytek nastavení se už jen dohrávalo. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
David Starý: Prohrát se může,ale takto odevzdaným výkonem je ta porážka o to horší. Není nic za co by se dalo tým pochválit a pokud se nevzpamatujeme tak cesta do pralesa bude rychlá.

TJ Strážek
Josef Cimbálník: Dneska musím kluky pochválit. Je to pro nás velmi důležitá výhra.



Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , V. Kroupa [-] , V. Martinek [-] , J. Šípek [-] , P. Malý [-] , L. Novák [-] , J. Jedlička [-] , J. Bílek [-] , D. Uhlíř [-]

TJ Strážek
J. Vala [-] - J. Patloka [-] , J. Cimbálník [-] , M. Svoboda [-] , J. Chocholáč [-] (46. J. Valík [-] ) , T. Polák [-] , J. Melichar [-] , M. Svoboda [-] , S. Lahodný [-] , F. Šmerda [-] , J. Hladík [-]

ŽK: 30. D. Uhlíř , 59. J. Bílek , 88. P. Soudek - 30. J. Hladík , 40. M. Svoboda , 66. M. Svoboda , 71. J. Cimbálník .
Hráči zápasu: M. Svoboda , J. Vala , J. Melichar .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.