Ujčov poprvé v sezóně prohrál na hřišti Bohdalce


Branky


0

Bohdalec lépe zvládl gólovou přestřelku a vyhrál nad vedoucím Ujčovem 5:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padly čtyři branky

Od začátku utkání se hrálo pohledné utkání se šancemi na obou stranách. Už v 1. minutě mohli jít do vedení domácí, ale Sklenář po úniku mířil vedle. Ve 4 minutě došlo k nedorozumění v domácí obraně a Dvořáček nádherným lobem poslal hosty do vedení 1:0.

V 7. minutě přišlo „vyrovnání“, když Sklenář utekl obraně a poslal míč za tyč, bohužel rozhodčí branku neuznal, jelikož se zapomenul na půli hřiště a hosté se k brance nepřiznaly.

 

Ve 12. minutě faulovali hosté Sklenáře a ten si s následnou penaltou poradil l:1. Ve 26. minutě utekl domácí Sklenář a po krásném pasu zvýšil vedení domácích Luboš Jaša, když poslal míč do šibenice. V 35. minutě přišlo vyrovnání utkání, Ryba střelou z hranice vápna poslal míč k tyči a bylo to 2:2. Do konce půle se utkání odehrávalo spíše na středu hřiště.

Bohdalec rozhodl dvě minuty před koncem

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, už v 48. minutě vymíchaly domácí obranu a radovali se z vedení 3:2. Domácí nic nevzdávaly a v 52. minutě utekl domácí Luboš Jaša, který vystřelil nepříliš přesně, ale domácí Sklenář rybičkou strčil hlavu do střely a srovnal na 3:3. V 54. minutě opět Luboš Jaša vyslal do úniku Hřebíčka a po přehození golmana se domácí radovaly z vedení 4:3. Hosté se tlačily do útoku a prahly po srovnání, z čehož pramenila v 76. minutě penalta. Té se zhostil Sedler a jistě srovnal na 4:4. Od tohoto stavu na hřišti dominovaly hosté, ale při laxních zakončení držel šance na body domácím skvělý golman Skryja. Bohužel pro hosty se projevilo pravidlo nedáš-dostaneš. V 88. minutě se odražený míč při rohu dostal k Jaroslavu Dostálovy a ten poslal domácí do vedení 5:4. Poslední minuty se odehrávaly na půli Bohdalce, ale ti si zápas pohlídali a tak slaví tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Jan Sklenář: Vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách. Hosté si zápas prohrály sami, když nedaly naprosto jasné 4 tutovky v posledních 20 minutách. Zápasu by slušela remíza, ale štěstí se přiklonilo na konci na naši stranu. Musím pochválit celý tým, dnes jsme opravdu makali na 100%.

SK Ujčov
Oskar Jančík: Utkání ovlivnilo sobotní tradiční ujčovské vinobraní, kterého se účastnila drtivá většina hráčů a předvedli jsme tam opravdový alkoholický uragán. V zápase samotném jsme dozadu kupili spoustu nepřesnosti. Čtyři branky jsme opět dali ale alkoholový opar zařídil chaos vzadu. Chtěl bych pochvalit hlavního sudího a popřát mu mnoho zdraví, svým výkonem si říkal o oboustrannou inzultaci.



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - J. Sklenář [-] , V. Ambrož [-] (65. T. Dostál [-] ) , P. Jaša [-] , L. Jaša [-] , P. Černý [-] , I. Hřebíček [-] (90. T. Maděra [-] ) , F. Franěk [-] , J. Dostál [-] , J. Dostál [-] , P. Harvánek [-] (81. M. Kučera [-] )

SK Ujčov
F. Bureš [-] - J. Štourač [-] , Z. Mitáš [-] , J. Nedoma [-] , P. Němec [-] (75. P. Mareš [-] ) - J. Sedler [-] , P. Mitáš [-] (57. J. Večeřa [-] ) , M. Dvořáček [-] , P. Mitáš [-] - M. Zich [-] , P. Ryba [-] -

ŽK: 20. J. Sklenář , 87. L. Jaša - 28. Z. Mitáš , 72. J. Štourač .
Hráči zápasu: J. Sklenář - M. Dvořáček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LHOTSKÝ Filip - FRANĚK František (N), CHRÁST Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.