Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov vyzrál na rezervu Bohdalova


Branky


0

Jimramov před týdnem prohrál doma s Březím 1:3, tentokrát stejným vítězstvím vyhrál na hřišti Bohdalova B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov měl smrtící nástup do utkání

Než domácí zjistili, že jsou na hřišti, už prohrávali po klasických obrovských chybách 0:2. Před druhým gólem měl šanci Henzl, ale utopil se v kličkách a z protiútoku hosté skórovali. Domácí hru vyrovnali a dočkali se gólu. Aleš Neuman zavezl míč do vápna, předložil ho před odkrytou branku Vytlačilovi a ten už neměl problém skórovat. Za pár minut běželi sami na branku Henzl a Vytlačil, ale prvně jmenovaný odmítl dát gól. Hosté si vzali dvoubrankové vedení zpátky po další chybě v obraně domácích.

Druhý poločas již branka nepadla

Ve druhém poločase se hosté nikam nehnali, ale vzadu moc těžké práce neměli, protože domácí stříleli pouze z velké vzdálenosti, když míč končil daleko mimo branku. Po centru z pravé strany se ale do velké šance dostal Vytlačil, ale neprocpal míč do branky. To bylo z domácí strany vše, do žádného soustavného tlaku se nedostal, a tak si hosté v poklidu pohlídali 3 body.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Roman Velín: Hosté dnes zasloužené vyhráli, gratuluju jim ke třem bodům.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Kdyby nás domácí viděli první poločas minulý týden a srovnali to s dnešním, mysleli by si, že přijelo jiné mužstvo. V první půli jsme podali nejlepší výkon na podzim a hlavně dopředu jsme byli velmi nebezpeční. Dvě okénka v obranné hře nabídli domácím samostatné nájezdy, ale podržel nás brankář Hlaváč. Ve druhé půli zhruba do 70. min jsme si vzali oddechový čas a byli to domácí, kteří diktovali tempo. Vzadu jsem však pracovali spolehlivě a žádnou větší šanci domácím nepovolili. Pak jsme hru opět vyrovnali a měli několik možností zápas rozhodnout. Žádnou jsme sice nevyužili, ale výhru udrželi a vezeme cenné a důležité tři body. Chválím všechny hráče za 100% přístup k zápasu. První půlhodinku dospělého fotbalu si zahrál 15-ti letý Tomáš Gregor a rozhodně nezklamal. Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.



Sestavy


Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - V. Novák [-] , F. Lán [-] , D. Skála [-] , B. Křesťan [-] - V. Pokorný [-] (80. M. Krčál [-] ) , A. Neuman [-] (46. F. Řepa [-] ) , L. Novotný [-] , F. Rosecký [-] - R. Henzl [-] (76. V. Švoma [-] ) , J. Vytlačil [-] (63. P. Fabík [-] ) -

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - L. Zavadil [-] (73. P. Sedlák [-] ) , P. Krejčí [-] , P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] - J. Buchta [-] , P. Nykodým [-] (65. T. Gregor [-] ) , L. Bednář [-] , J. Štěrba [-] - M. Zobač [-] , O. Černý [-] (80. J. Prüger [-] )

ŽK: 57. B. Křesťan - 57. P. Nykodým , 86. P. Krejčí .
Hráči zápasu: M. Dvořák , L. Bednář , J. Štěrba .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - ŠVOMA Jan (N), PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.