Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 16:00

6.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná si zastřílela ve Víře


0

Vysokou výhru si připsala Rožná na půdě Víru, kde se prosadilla celkem pětkrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožná vedla o dvě branky

Hosté začali skvěle a už ve 4. minutě se dostali do vedení. Rožná zahrávala rohový kop, který se dostal k Filipovi Humpolíkovi a ten vystřelil. Jeho střelu domácí zblokovali a skákající míč se odrazil k Petru Navrátilovi. Ten si počkal na správný moment a nekompromisní střelou k vzádlenější tyčce propálil vše co mu stálo v cestě. Na tuto parádní střelu neměl gólman šanci reagovat. Domácí se dostali zhruba v 10. minutě do velké šance, ale ze závaru na malém vápně gól nepadl. Rožná ve 27. minutě navýšila skóre, když Marek Beno potáhl míč a přihrál do vápna na Filipa, který byl &ua cute;plně osamocen. Filip už neměl problém dát gól do skoro prázdné brány. V první půli zahrával Petr Navrátil dva přímé kopy. První přímý kop skvěle vyrazil Kuba Preisler a druhý šel těsně nad břevno. Domácí v první půli hrozili hlavně z mnoha rohových kopů, ale žádný gól z nich nepadl. Naopak Rožná mohla jít do většího vedení, ale střela Filipa Humpolíka skončila na břevně.

Domácí vyrovnali, ale hosté poté třikrát udeřili

Ve druhém poločase domácí brzo snížili, kdy střelu Zdenka Hovorky nechtěně tečoval Adam Korbička a jindra na tuto změnu dráhy míče nestihl zareagovat. Rožná navýšila náskok na 3:1 díky střele z velké dálky, kterou vyslal nový muž na trávníku Ivoš Pokorný. Jeho střela se svezla po mokrém trávníku a gólman díky tomu nestihl míč vyrazit. Na 4:2 zvyšoval Jiří Vyžrálek, který úspěšně zakočnil rychlý brejk a dodal tím hostům na kopačky více klidu. Přihrávku mezi obránci pro Jiřího vyprodukoval Pavel Kunc. Domácí se ale nevzdávali a podařilo se jim snížit na 2:4. První střelu domácích Jindra vyrazil, ale následnou dorážku už chytit nestihl. Na ko nečných 2:5 pro hosty zvyšoval v 90. minutě Marek Navrátil. Jaromír Švestka vyslal křižnou přihrávku na levé křídlo, kde ji zpracoval Marek Navrátil a střelou k tyčce zvýšil vedení. Odvést si tři body z Víru je velice dobrý výsledek.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Petr Šenkýř:

SK Rožná
Marek Navrátil: Zápas jsme začali dobře a dostali se do dvoubrankového vedení. Domácí snížili, ale nám se podařilo opět odskočit až na konečných 2:5. Odvést si 3 body z Víru je velice dobrý výsledek.



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - V. Skoumal [-] , M. Matuška [-] (46. Z. Hovorka [-] ) , L. Viktorin [-] , T. Piskač [-] , K. Řehoř [-] (46. V. Sedler [-] ) - D. Šenkýř [-] , V. Oliva [-] , O. Rychlý [-] - R. Juřík [-] , V. Oliva [-]

SK Rožná
J. Beran [-] - P. Kunc [-] , K. Beran [-] , A. Korbička [-] , T. Sýkora [-] - P. Navrátil [-] (55. I. Pokorný [-] ) , M. Beno [-] , M. Navrátil [-] - F. Humpolík [-] , J. Vyžrálek [-] , D. Krajčo [-]

ŽK: 27. D. Šenkýř .
Hráči zápasu: D. Krajčo , M. Beno , A. Korbička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KŘÍŽ Daniel - ŠUDOMA Daniel (N), HANUS David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.