Ujčov si pohlídal v Polničce první příčku v tabulce


Branky


0

Nováček soutěže Polnička se sice v domácím prostředí snažila, ale Ujčov si zkušeně dokráčel za dvougólovým vítězstvím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ujčov šel do jednobrankového vedení

Utkání začalo opatrně od obou celkou, ale byl to první Ujčiv ktýrý zkošel první vystřelit na bránu ale bez úspěchu. Obě střeli mířili vedle. V 11. minutědomácí Jirásek nahrával k praporku na dobíhajícího Průžu. Ten chtěl udělat kličku před gólmanem a to se mu nepovedlo a balón se odrazil před Podlouckého a ten z  první přestřelil branku. Ve 22. minutě zahrával hostující Ujčov přímí kop z 30 metrů. K rozehrání se postavil Mitáš Vladislav. Jeho prudká střela , ale orazítkovala břevno Chybovi brány. V 27 minutě opět Ujčov útočil  a to když Dvořáček Michal hodil přesný aut na Hanáka. Hanák se dokázal obtočit kolem obránce a jeho střela z otočky mířila na Domácího Chybu, který si jeho lehkou střelu do střdu branky pohlídal. v 29 minutě nahrával Podloucký Martin na Průžu, ten doběhl k rohovému praporku a centroval na Neubauera ten jen prodloužil hlavou a k prodlouženému balónu se dostal Jirásek Martin. Jenže jeho střela z první mířila nad. V 37 minutě Průža prokličkoval do vápna kolem obránců, jednoho si obhodil a vystřelil, jenže jeho střela neměla razanci a přesnost. V 41 minutě zase zahrozil Ujčov. Mitáš Vladislav nahrával na Hanáka  a  ten zakončoval tvrdou střelou z velkého vápna nad branku. V 43 minutě měli domácí  šanci se ujmout vedení a to když Průža provedl samostatný únik a dostal se až před brankaře, Bureš výborně zareagoval a vrhl se pod nohy kličkujícímu Průžovi a tam mu sebral balón přímo pod nohama. V 45. minutě padla první pranka utkání a to když Ujčovský Ryba prodloužil centr na Dvořáčka a tomu se podařil projít rozestoupenou Polničskou obranou a střílel vedle domácího Chyby za kolík 0:1. Po obdržené brance zazněl poločasový hvizd.

Ve druhém poločase padlo pět branek

Jak končil první poločas tak i ten druhý začínal a to tlakem hostujícího Ujčova. V 46 minutě Ujčov předvedl pěknou kombinaci ve velkém vápně domácích kterou zakončoval Mitáš Vladislav těsně vedle. v 47 minutě Přihrával Ujčovský Dvořáček k rohovému praporku na Zicha a ten přihrávkou pod sebe našel nabíhajícího Mitáše jenže jeho přihrávku na přední tyč vystihl Polničksý brankář Chyba a akci přerušil. V 50 minutě Štourač centroval z poloviny hřiště na Mitáše Petra ten doběhl k rohovému praporku  a centroval na Zicha , ale balón byl na Zicha přiliš vysoký , tak jenom prošel skrz pokutové území. V53 minutě prošel Zich k hranici velkého vápna a po kontaktu s Polničskou obranou upadl ale ještě předtím stihl nahrát na Němce a ten střílel. Jeho střelu domácí Chyba reflexivně vyrazil. V 56. minutě Ujčovský Štourač nahrával za obranu na Němce a tomu se až na podruhé podařilo překonat Chybu, jeho první střelu ještě stihl vyrazit pouze před sebe 0:2. V 57 minutě znovu zahrozil Ujčov a to když Hanák přihrával na Zicha a ten jen pálil vedle. V 67. minutě se konečně prosadila také Polnička a to když Lojek přihrával na Neubauera ten mu to vrátil zpátky a Lojek pálil. Střela šla do břevna  a ven do hřiště. První k odraženému balónu se dostal Kohout  vypálil. Jeho střelu však ujčovská obrana tečovala, ale i tak si našla místo mezi třemi tyčemi 1:2. V 77. minutě ujčocský Zich vybojoval balón před vápnem a nahrával na Hanáka. Ten zakončoval na zadní tyč Chybovi brány 1:3. v 82. minutě Ujčovský Nedoma vykličkoval Polničké hráče na středu hřiště  a přihrával na Mitáše Petra ten zabíhal za obranu a z první střílel vedle branky. v 86. minutě Polnička zdramatizovala utkání a to když na polovině hřiště vybojoval balón Synek a trhl se do úniku na Ujčovskou branku. Po pravé straně mu nabíhal Průža, toho Synek zahlédl a poslal přesnou přihrávku. Průža opět došel až k Ujčovskému brankáři Burešovi  a až na podruhé se mu ho podařilo překonat 2:3. V 90. minutě Ujčov nic nedramatizoval  a Zich prošel sám Polničskou obranou do velkého vápna a nedal domácímu Chybovi šanci, když vymetl jeho šibenici. 2:4. V nastavených dvou minutách se již nic nestalo a tak utkání skončilo výhrou Ujčova. Sudí Rosický Jakub předvedl nadstandartní výkon a jeho pískání udržovalo hladký průběh utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara: Dnes jsme hráli velmi dobře v prvním poločase. Měli jsme dost šancí, škoda že nás trápí koncovka. Soupeř byl hratelný. Děkuji klukům za předvedenou hru.

SK Ujčov
Oskar Jančík: Zvládli jsme na první pohled jednoduché utkání, soupeř však předvedl solidní výkon a utkání mělo náboj až do konce. V první půli jsme předvedli profesorský fotbal a naštěstí nás nestihl trest, naopak naše branka do šaten domácí dokonale uzemnila. Do druhé půle jsme pro střídali a přeskupili řady a domácí tým vypadl z role. Prosadili jsme se střelecky a i když domácí zarputile dotahovali, dosáhli jsme na další vítězství.



Počet diváků: 122. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - JUN Tomáš (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.