2:1
(0:1)
24. M. Kulpa
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Bohdalova otočila zápas ve druhém poločase


Branky


57. R. Henzl , 61. R. Henzl - 24. M. Kulpa
0

Vír sahal v Bohdalově po bodech, které jim vzal ve druhém poločase domácí Henzel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali jednobrankového vedení

Domácí chtěli v tomto zápase odčinit těžkou prohru z minulého týdne s Měřínem. V prvním poločase se ale hrál průměrný, vyrovnaný fotbal bez šancí na obou stranách. Až ve 24. minutě kopali hosté přímý volný kop ze sedmnácti metrů a Kulpa trefil přes zeď přesně k tyči. Domácí to probralo, byli aktivnější, ale dostali se pouze do náznaků šancí. Do kabin tak šli hosté s jednobrankovým vedením.

Domácí Henzel otočil vývoj zápasu

Do druhého poločasu nastoupili domácí s jasným cílem otočit skóre, byli aktivnější a získali územní převahu. Ovšem šance končily špatně vyřešenou finální fází. V 57. minutě po dlouhém výkopu domácího brankáře propadl míč mezi stopery, k tomu se dostal Henzl a samostatný nájezd proměnil technickou střelou podél golmana. Za další čtyři minuty chybovali stopeři hostů podruhé, při snaze odkopnout míč se srazili a Henzl další samostatný nájezd znovu neomylně zakončil. Domácí si hlídali náskok, dostávali se do dalších šancí, ale znovu chyběl klid v zakončení. Poté chybovala levá strana Bohdalova, hostující hráč běžel sám na branku, ale jeho střela skončila pár centimetrů vedle pravé tyče. Deset minut před koncem zahrávali hosté standartní situaci z levé strany, na ostrý centr si na malém vápně naběhl nikým nehlídaný hráč hostí, jeho prudkou hlavičku však Velín skvěle vytáhl na roh. To bylo z hostující strany vše, Bohdalov dohrál zápas na útočné polovině a získal další tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Roman Velín: Náš trenér musel před zápasem znovu řešit, kdo se nedostane do dresu, protože na zápas přišlo 20 hráčů. Bohužel všichni hrát nemůžou, na druhou stranu je dobře, že máme široký kádr, což je výhoda i pro A tým. Kluci dnes zápas skvěle odmakali, potrestali jsme chyby soupeře, hosté to nedokázali, a proto zůstaly všechny body doma.

Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Zápas v Bohdalově byl od začátku vyrovnaný šance si vytvořili obě mužstva. My jsme jednu využili. Druhý poločas se odehrával ve stejném stylu. Až na to, že naše obrana udělala dvě hrubé chyby a domácí to stoprocentně využili. Do konce utkání jsme měli tři gólové šance, ale žádnou jsme nevyužili a tak tři body zůstali na domácím hřišti. Zápasu by více slušela remíza.



Sestavy


Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - V. Novák [-] , F. Lán [-] , B. Křesťan [-] , D. Skála [-] - F. Rosecký [-] (59. L. Novotný [-] ) , P. Neuman [-] , L. Hanych [-] , F. Řepa [-] (46. V. Pokorný [-] ) - R. Henzl [-] (63. P. Fabík [-] ) , J. Šimek [-] (46. F. Boháček [-] )

Jiskra Vír
J. Preisler [-] - M. Havel [-] (56. Z. Hovorka [-] ) , L. Viktorin [-] , M. Matuška [-] , T. Piskač [-] - D. Šenkýř [-] , O. Rychlý [-] , V. Oliva [-] , J. Smolík [-] (81. M. Krejčí [-] ) - L. Piskač [-] (70. V. Oliva [-] ) , M. Kulpa [-]

ŽK: 81. V. Pokorný , 85. V. Novák , 87. P. Neuman - 53. L. Viktorin , 88. M. Matuška .
Hráči zápasu: R. Henzl , V. Novák , P. Neuman .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOCOUR Erik - VYTLAČIL Jaromír (N), JUŘÍK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.