Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalec v závěru vydoloval bod


Branky


0

Bohdalec předvádí z kraje sezóny  sympatické výkony a tentokrát zaskočil v domácím prostředí favorizovaný Jimramov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov se ujal vedení

Od úvodní rozehrávky se hosté dostali do hlubokého tlaku a domácí se sotva bránily. Ve 3. minutě vystřelil z rohu velkého vápna Nykodým a po hrubé chybě golmana Skryji šli hosté do vedení 1:0. Po tomto gólu se hra trochu vyrovnala, ale domácí se nemohly prosadit přes dobře hrající střed Jimramova. V 16. minutě domácí srovnaly na 1:1 - Sklenář si naběhnul při rohu na zadní tyč a osamocen poslal míč do šibenice. Bohužel radost domácím nevydržela příliš dlouho, ve 22. minutě předskočil Sedlák Morkusa a po nádherné hlavičce z úrovně velkého vápna hosté opět vedly 2:1. Do konce první půle už se nic vážnějšího nestalo.

Domácí vyrovnali na konci zápasu

Druhá půle začala mírným tlakem domácího týmu, ale hosté dobře bránili a tak se domácí nemohly dostat k zakončení. Naopak hosté proti vysunuté domácí obraně mohli náskok značně navýšit. Po zhruba 6 samostatných únicích držel domácí ve hře bravurní Skryja, který se v druhém poločase neskutečně rozchytal. Poslední minuty druhé půle patřily Bohdalci, po velikém tlaku využil zmatků v hostující obraně Morkus a v 89. minutě srovnal na konečných 2:2. Příští kolo zajíždí Bohdalec na souboj nováčků soutěže do Polničky. Domácí budou usilovat o první vítězství v soutěži a Bohdalec o další body, které by ho posunuly tabulkou vzhůru. Jimramov se v domácím prostředí představí proti Březí.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Jan Sklenář: Zápas jsme nezačali dobře. Od začátku jsme se nechaly zatlačit na vlastní polovině a soupeři naprosto nestíhaly. Nebýt soupeřových chyb při zakončení, tak jsme odešli s výpraskem nejméně o 5 branek. Získaný bod jsme si předvedenou hrou nezasloužily a soupeř nám ho takřka daroval. Snad se nám v příštím zápase povede lepší hra.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Vítězství nám proteklo doslova mezi prsty, prakticky jediná vážnější chyba v obraně nás v poslední minutě stála výhru. Kromě začátku druhé půle jsme měli utkání pod kontrolou, z několika obrovských šancí jsme však náskok nenavýšili a vedení nakonec neudrželi. Chci však mladé kluky podržet, dokázali se od těch šancí dostat a jejich využití je otázka času. třeba to klapne už příští týden. Rozhodně to není tak, že nám prohráli zápas. Jako mančaft sdílíme radost i průsery, Doufám, že to tak berou všichni. věřím, že příští týden proti Březí navážeme na dobrý výkon a uděláme tři body. Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
- V. Ambrož [-] , R. Morkus [-] , M. Kučera [-] , J. Dostál [-] , R. Skryja [-] , J. Sklenář [-] , P. Jaša [-] , J. Dostál [-] , L. Jaša [-] , P. Černý [-] , I. Hřebíček [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] , J. Sedlák [-] , L. Zavadil [-] - L. Bednář [-] , V. Dostál [-] , J. Štěrba [-] , P. Nykodým [-] - P. Sedlák [-] , M. Zobač [-] (83. J. Prüger [-] )

ŽK: 56. P. Černý , 82. I. Hřebíček .
Hráči zápasu: P. Nykodým .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - PAJKR Jaroslav (N), SKLENÁŘ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.