2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Velké Losenice vydoloval první bod v soutěži


Branky


0

V souboji dvou celků, které čekaly na první body v soutěži, se rozešel Věchnov s Velkou Losenicí nerozhodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věchnov promrhal dvougólové vedení

Po loňské výsledkově v celku vydařené sezóně se staronovým trenérem Jirkou Jedličkou se Věchnovští poprvé představili v nové sezóně před domácími tribunami. Přivítali na svém hřišti nováčka z Velké Losenice. Pro dovolenou se právě Jirka prvního soutěžního zápasu nezúčastnil a tak taktické pokyny dle svých slov už naposledy udílel předseda klubu a bývalý trenér František Smolík.   Domácí začali dobře, protože hned v deváté minutě vybojoval Vojta Martínek balón a předložil jej Petru Malému, který z první zakončil a otevřel skóre utkání. O dvě minuty později se do velké šance dostali i hosté kdy před prázdnou bránou stojící hostující útočník gól nedal, zabránil mu v tom domácí bek Dominik Uhlíř, který své objemnější tělo vložil do střely. Po té se hrál oboustranně bojovný fotbal končící bez střeleckých pokusů, až ve 25. minutě po akci ,,trma vrma" kdy se nejdříve pokusil o zakončení Ondra Ostrýž, poté Vojta Kroupa až se k míči dostal Petr Malý a zvýšil na 2:0. Ve třicáté minutě mohl navýšit skóre krásnou střelou z poza vápna domácí kapitán Petr Soudek, jenže hostující brankář Kasal vytáhl hbitý zákrok a míč za svá záda nepustil. Ve 32. minutě po přímém volném kopu Víťi Huláka a teči hostujícího bránícího hráče se opět Kasal vytáhl a míč vyrazil na roh. Jenže to bylo od domácích vše a začali úřadovat hosté. První varování přišlo v 36. minutě kdy krásnou střelou z dobrých 20 metrů se uvedl hostující Marek a orazítkoval břevno. Ve 38. minutě propadl při odkopu Dominik Uhlíř a dobře vyběhnutý brankář Filip Uhlíř zabránil gólu a vrátil tak svému bratrovi svou pomoc v 11. minutě. Ve 42. minutě se už hosté radovali ze snížení kdy hostující Marek našel svého Kamaráda s velkým ,,K" a ten snížil.

Velká Losenice vyrovnala

Domácí se nepoučili ze špatného závěru a začali tak i druhý poločas a po zásluze hosté vyrovnali kdy domácí Hulák vyslal do střelecké pozice hostujícího Pavla Kamaráda a ten se opět nemýlil. Po té byl k vidění spíše bojovný a urputný fotbal bez větší šancí na obou stranách až v 74. minutě nahrál novic na trávníku Bukáček Ostrýžovi ten ovšem svou střelu nedokázal dostat mezi tyče. V 81. minutě vytáhl i Uhlíř výborný zákrok, kdy zastavil samostatný únik hostujícího Kasala. V 84. minutě došlo i na karetní udílení, kdy hostující Jan Marek po faulu od Bukáčka vystřelil loket do míst kde dle fotbalových regulí nemá co dělat a šel si zchladit hlavu do sprchy. Po té se ještě domácí pokoušeli o zvrat v přečíslení, ale střelecké pokusy již nestojí za zmínění.    Věchnovští teď mají před sebou opět dva zápasy, které se odehrají na venkovních hřištích. To první odehrají příští týden v Sobotu na hřišti Hamrů s místní ,,Benfikou" a o týden později derby s Ujčovem, opět u nich. Doma se odehraje až zápas se Strážkem a to 17.9.2017 v 15,30.  


Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
David Starý: Když už jsme konečně využili šance a v 25. minutě vedli 2:0 a mohli hrát ,, údržbu" srazí nás individuální chyby a nakonec se bojíme i o bod. Začíná se projevovat na naší hře nesehranost a deficit tréninků, jenže pokud si hráči neuvědomí, že i na III. třídu je potřeba trénovat tak si ji dlouho nezahrají a bez tréninku to opravdu nejde. Chválím tým za bojovnost v druhé půli.

TJ Velká Losenice
Miloš Němec: Nevyšel nám úvod prvního poločasu, když jsme dostali dvě branky po našich chybách. Od třetího gólu nás zachránil výborným zákrokem J. Kasal. Poté se nám podařilo hru vyrovnat, J. Marek trefil dvakrát břevno a před poločasem snížil P. Kamarád. Po změně v sestavě se nám podařilo ve druhém poločase vyrovnat. Obě mužstva měly možnost zápas rozhodnout. Myslím, že remíza je spravedlivá. Z hráčů bych pochválil J. Kasala a P. Kamaráda.



Sestavy


TJ Věchnov
F. Uhlíř [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , L. Novák [-] , V. Hulák [-] (67. T. Bukáček [-] ) , V. Kroupa [-] , P. Malý [-] , V. Martinek [-] (87. D. Starý [-] ) , J. Bílek [-] , J. Pokorný [-] , D. Uhlíř [-]

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - J. Augustin [-] , P. Neubauer [-] , P. Mach [-] , P. Zástěra [-] (46. D. Baránek [-] ) - J. Grodl [-] (46. F. Mach [-] ) , T. Neubauer [-] (73. D. Škarka [-] ) , R. Kasal [-] , J. Marek [-] - P. Bureš [-] (46. J. Ptáček [-] ) , P. Kamarád [-] (81. R. Pátek [-] )

ŽK: 23. J. Pokorný , 64. J. Bílek , 83. T. Bukáček - 56. F. Mach , 60. T. Neubauer . ČK: 83. J. Marek .
Hráči zápasu: P. Malý , V. Martinek - P. Kamarád .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: LANDSMAN David - POKORNÝ Josef (N), PÁTEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.