2:1
(0:1)
40. J. Sklenář (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec otočil zápas ve druhém poločase


Branky


73. D. Bártek (p.) , 77. L. Ondráček - 40. J. Sklenář (p.)
0

Nováček z Bohdalce ztratil dobře rozehraný zápas v Pohledci, kde prohrál o branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalec se dostal do vedení

V dalším kole III. třídy přivítal Pohledec na svém hřišti nováčka z Bohdalce. Utkání začalo se zpožděním, neboť na zápas nedojel hlavní rozhodčí Tomáš Hořínek. Po dohodě obou týmů odřídil zápas rozhodčí laik pan Humlíček. Domácí tým vstoupil do utkani aktivně a svého soupeře pouze sporadicky pouštěl z vlastní poloviny. Obrana hostujícího týmu ovšem nepouštěla domácí do velkých šancí. Tu největší měl v 8. minutě Puchýř, ale trefil pouze tyč. Neprosadil se ani Martaus, kterého vychytal Skryja. Hosté hrozili pouze dlouhými nákopy na útočníka Sklenáře, který byl ovšem pečlivě bráněn a do zakončení se nedostával. Ve 40. minutě po sporadické navštěvě Bohdalce v domácím pokutovém území se piskala penalta. Sklenář ji proměnil a stanovil tak poločasové skóre 0:1.

Pohledec otočil zápas během čtyř minut

Domácí tým začal druhý poločas opět aktivně, ale do šancí se příliš nedostával a standardní situace hostující obrana a brankář Skryja vždy odvrátil. Hosté se dostali do obrovské šance po zaváhání Jambora, ale samostatný únik skvěle zlikvidoval Novotný. Hostům postupně docházely síly a soustředili se pouze na obranu a na zdržování hry poleháváním po trávníku. Domácí hráči se přece jen dočkali zaslouženého vyrovnání. Hostující obránce zahrál rukou ve vápně a pískala se penalta i na druhé straně. Tu se štěstím proměnil Dominik Bártek a bylo vyrovnáno. A to nebylo vše. Po třech minutách se prosadil Leoš Ondráček a uklidil míč do sítě - 2:1. Hosté se již v útočné fázi na nic nezmohli a domácí tým si již zasloužené vítězství pohlídal.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Pohledec
Michal Laštovica: První poločas z naší strany nebyl dobrý. Chyběl nám pohyb v útoku. Soupeři postupně docházeli síly a podařilo se nám výsledek ve druhé půli otočit. Jsem rád, že tým ve druhém poločase šel za obratem. Podle mého názoru vítězství je zasloužené.

TJ Jiskra Bohdalec
Jan Sklenář: Bohužel na zápas nedorazil kvalifikovaný rozhodčí. Tudíž se zápasu zhostil domácí člen. První půle vyzněla v náš prospěch, rozhodčí pískal rovinu a do kabin jsme šli za stavu 1:0. O poločase jsme si v kabině říkaly, že zápas zvládneme, že sudí píská rovinu, ale bohužel opak byl pravdou. Do druhé půle navštívili domácí rozhodčího a ten tlaku podlehl. Druhou půli domácí nastoupily s 12 hráči. S prominutím takovou šaškárnu, která byla v druhé půli k vidění jsem nezažil. To co předvedl domácí rozhodčí byla naprostá ostuda fotbalu. Celou tečku zápasu asi jen dodalo skandování domácího týmu po zápase. Osobně bych se hambou propadl. Ale v Pohledci jsou na hambu zvyklí a tak slaví „zasloužené 3 body“ (opravdu se směji). Jen přeji domácím, aby se jim to stávalo častěji a za pár let můžou hrát ligu… Poslední co můžu k zápasu říct, stydím se, že jsem se něčeho takového zúčastnil..



Sestavy


TJ Pohledec
L. Novotný [-] - O. Žák [-] , D. Bártek [-] , L. Ondráček [-] , J. Martaus [-] (68. J. Hubáček [-] ) , P. Skalník [-] (80. J. Švanda [-] ) , B. Puchýř [-] (87. P. Prchal [-] ) , V. Šaroun [-] , L. Jambor [-] , J. Pustina [-] , V. Hubáček [-] (46. M. Fajmon [-] )

TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - J. Sklenář [-] , P. Jaša [-] , D. Staněk [-] , L. Jaša [-] , P. Černý [-] , R. Kamarád [-] (78. T. Maděra [-] ) , F. Franěk [-] , R. Morkus [-] (86. D. Skryja [-] ) , M. Kučera [-] (34. J. Dostál [-] ) , J. Ambrož [-]

Hráči zápasu: L. Novotný .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.