Ujčov rozhodl v Jimramově po přestávce


Branky


2. J. Sedlák - 25. J. Nedoma , 60. M. Zich , 63. P. Ryba , 75. J. Sedler
0

Ve šlágru kola se radoval Ujčov, který si veze body z Jimramova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov vstřelil rychlou branku

První domácí zápas sehráli domácí fotbalisté proti tradičnímu soupeři z Ujčova a bylo to hodně nepovedené představení. V ideálním fotbalovém počasí začali domácí skvěle, když Jakub Sedlák, nakonec jediný hráč který snesl přísnější měřítko, ve druhé minutě exkluzivním gólem poslal domácí do vedení. Bohužel to bylo od domácích vše, a dvě minuty za zápas, to je hodně málo...Hosté se rychle oklepali a drtily domácí jako dlouho nikdo ne. Na Hlaváčovu bránu se valil jeden útok za druhým a vyrovnání bylo otázkou času. A v 25. minutě  také Nedoma vyrovnal. Zbytek poločasu byl dále v režii hostů, ale bez gólového vyjádření. Poločas tak skončil pro jimramovské lichotivou remízou.

Ujčov vstřelil po změně stran tři branky

Druhý poločas byl kopií prvního, domácí nestačili v ničem, slabý důraz, spousta nepřesností a hlavně markantní rozdíl ve fyzické připravenosti, prostě vše špatně. Jimramovští ještě chvíli drželi vyrovnaný stav, ale mezi 60. a 75. minutou hosté nasázeli tři branky a zápas rozhodly. Zápas tak skončil zaslouženou výhrou Ujčova. Příští kolo přivítá Ujčov ve šlágru kola rezervu Hamrů, která rozehrála tuto sezónu výborně. Jimramov se bude chtít po týdnu lépe předvést svým fanouškům, když opět v domácím prostředí přivítá nováčka soutěže Polničku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Co k tomu říct. Až na Kubu Sedláka jsme propadli úplně všichni. Nechci dělat ukvapené závěry po jednom nepovedeném výkonu, navíc jednou za čas dostat přes rypák není na škodu, ale zdá se mně, že jedem tak nějak ze setrvačnosti. Každý týden slyším kecy proč nejde přijít na trénink, proč nemůžu jet na zápas a proti soupeři jako je nadupaný Ujčov prostě s tímhle nemáme šanci. Snad nás to probere a začneme makat, jinak to nepůjde. Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť.

SK Ujčov
Oskar Jančík: Domácí nás zaskočili brankou v 1.minutě.Naštěstí nás to nerozhodilo a podali jsme kvalitní výkon korunovaný brankami v druhé půli. Kluci fungují jako tým a za dnešek a zaslouží pochvalu všichni.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - PAJKR Jaroslav (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.