Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 16:30

3.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Pohledec vyhrál v Polničce gólovou přestřelku


0

Polnička prohrála i svůj druhý zápas v sezóně a jako nováček uzavírá tabulku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohledec šel do dvoubrankového vedení

V Polničce se ve druhém podzimním kole představil Pohledec. Domácí jako nováček soutěže se v prvním kole představili ve Víru, kde inkasovali desítku. Pohledec vybojoval remízu s Jimramovem. Domácí se před osmdesáti diváky chtěli vytáhnout a vydolovat první body ve III. třídě. Ve druhé minutě se však k míči dostali hosté, poslali míč za obranu, kde si ho přebral Leoš Ondráček a pohodlně skóroval - 0:1. Ve čtvrté minutě přišla stejná situace na druhé straně, ale Lojka vychytal Hájek. Skóre tak zůstalo nadále nepříznivé pro domácí Polničku. V 8. minutě si již ale mohli domácí diváci zakřičet gól. Po rozehraném rohu nechali hosté volného Jiřího Víšku a ten se již hlavou nemýlil - 1:1. Ve 24. minutě přišla další rychlá akce Pohledce a Dominik Bártek se v takových situacích většinou nemýlí - 1:2. A jako přes kopírák přišla i třetí branka hostí. Dlouhý nákop za obranu si opět převzal Leoš Ondráček a jeho střela si našla cestu do branky domácích potřetí - 1:3. To byl také poločasový výsledek.

Polnička jen zkorigovala výsledek

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí a ve 47. minutě snížili skóre, když brejkovou akci využil Zdeněk Lojek - 2:3. Netrvalo však dlouho a hosté opět odskočili o dvě branky. Po centru z levé strany se prosadil ze vzduchu hlavou Jakub Martaus - 2:4. Dále se hrálo nahoru dolů a domácí nakonec stačili snížit v devadesáté minutě. Po samostatném úniku se trefil Tomáš Neubauer a uzavřel skóre zápasu - 3:4. Polnička si tak bude muset počkat na první body do Jimramova, kde ji čeká velmi horká půda. Pohledec přivítá dalšího nováčka z Bohdalce.

VIDEOSESTŘIH

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara: Dnes jsme byli lepší, doplácíme na školácké chyby a špatnou koncovku. Pohledec podržel dobře chytající brankář.

TJ Pohledec
Michal Laštovica: Vyšel nám vstup do zápasu, ale po rychlé brance jsme přepustili iniciativu domácím a jen díky Hajkovi jsme to přestáli. Dokázali jsme využít okének v obraně soupeře a po vstřelení čtvrté branky jsme si již vítězství pohlídali. Nejsem příliš spokojen s naší defenzivou, tři obdržené branky je hodně a ještě více mně mrzí zbytečné individuální chyby. Ale tři body máme a to je nejdůležitější.



Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - J. Víška [-] , Z. Lojek [-] , O. Průža [-] (60. J. Kohout [-] ) , M. Neubauer [-] , J. Štíbal [-] , M. Jirásek [-] (80. J. Ondráček [-] ) , K. Podloucký [-] , T. Litochleb [-] , M. Podloucký [-] , K. Koblížek [-]

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - O. Žák [-] , D. Bártek [-] , L. Ondráček [-] (77. L. Novotný [-] ) , J. Martaus [-] (68. M. Fajmon [-] ) , P. Skalník [-] , B. Puchýř [-] (86. J. Švanda [-] ) , V. Šaroun [-] , L. Jambor [-] , J. Pustina [-] , P. Prchal [-]

ŽK: 26. K. Koblížek - 85. O. Žák .
Hráči zápasu: L. Ondráček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - JUN Tomáš (N), NĚMEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.