Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry vysoko porazily Bory


Branky


0

Hamry znovu po delší době zabraly a porazily o čtyři branky Bory.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry zahrály výborně první poločas

Kladiváři přivítali na svém hřišti soupeře z Borů. Již v 10. minutě šli domácí do vedení, když proměnil samostatný průnik přes půl hřiště Dominik Havlík. Na 2:0 zvýšil Jakub Sobotka, který přesnou střelou o břevno nedal golmanovi šanci. Také Bory se snažili prosadit a hrozili nejčastěji ze standartních situací, ovšem úspěch jim to nepřinášelo. Těsně před poločasem se prosadil po rohovém kopu hlavičkou Jiří Zábranský a zvýšil už na 3:0. 

Ve druhém poločase byly vidět dvě červené karty

V druhé půli si Hamry náskok hlídali a soupeře do větších šancí nepouštěli. Zdramatizování zápasu však přišlo v 55. minutě, kdy chytil míč směřující do brány Jiří Zábranský, a to rukou, za co následovala červená karta a také penalta. Pokutový kop však bravurně chytil Lukáš Benc a stále držel čisté konto. Hamry se i v deseti snažili útočit a to jim přineslo ovoce. V 63. minutě se prodral do vápna Dominik Havlík, který byl zastaven pomocí faulu a následovala tak penalta i na druhé straně. Tu s přehledem proměnil Vojtěch Zedníček a kladiváři vedli už o čtyři branky. Pátou branku přidal po pěkné akci Jakub Sobotka a definitivně tak zlomil snahu hostí. Ti o chvíli později jen snížili na konečných 5:1. Za zmínku také stojí ještě červená karta pro brankáře Borů, který neudržel nervy a strčil v přerušené hře do domácího útočníka, za což šel do sprch, tudíž se dohrávalo na obou stranách v deseti.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Dneska jsme konečně bojovali všichni jako jeden tým a také proměňovali šance. Pomohli nám kluci z "béčka" a s chutí jsme si zastříleli.

TJ Družstevník Bory
Zdeněk Studený: Zasloužená výhra domácích, kdy rozhodli o osudu zápasu v prvním poločase.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - T. Jelínek [-] , I. Sojma [-] , J. Dvořák [-] , J. Zábranský [-] , M. Černý [-] (83. Š. Vrša [-] ) , V. Zedníček [-] , K. Tesař [-] , D. Havlík [-] (80. M. Gregar [-] ) , J. Sobotka [-] (75. J. Miklík [-] ) , P. Novotný [-]

TJ Družstevník Bory
J. Jakubec [-] - M. Zástěra [-] (75. L. Němec [-] ) , M. Vávra [-] , A. Novotný [-] , J. Pol [-] , V. Chalupa [-] , Z. Studený [-] , J. Netolický [-] , M. Ochrana [-] , M. Špaček [-] , J. Starý [-]

ŽK: 12. T. Jelínek , 58. M. Černý , 83. P. Novotný - 43. J. Starý . ČK: 55. J. Zábranský - 74. J. Jakubec .
Hráči zápasu: L. Benc , J. Sobotka .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - SKRYJA Stanislav, NĚMEC Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.