Divoká přestřelka v Počítkách vyzněla pro Santus


Branky


0

Santus vyhrál další zápas tentokrát v Počítkách a již se v tabulce posunul na třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jívoví vedlo o dvě branky

Počítky přivítaly na svém hřišti nebezpečného soupeře z Jívoví. Od první minuty Počítky přitlačily soupeře na vlastní polovinu, ale v obrovské šanci selhal útočník Kuřítko. Trest pro Počítky přišel v 7. minutě. Miroslav Koukola zahrával přímý kop z 23 metrů a domácí brankář Šobej jeho střelu pustil za svá záda. Počítky se nemohly dostat k přímému ohrožení branky, díky dobře organizované obraně Santusu. Druhá branka v utkání padla v 31. minutě. Po pěkné kombinační akci se prosadil hostující Havlíček. Poločas skončil 2:0 pro Jívoví.

Druhý poločas padlo osm branek

Do druhého poločasu vstoupily lépe Počítky a vstřelily i kontaktní branku. To David Odehnal napřáhl z 25 metrů a parádní střelou nedal Štrynclovi šanci. Bohužel počítská obrana dnes nepůsobila dobrým dojmem a v 63. minutě Požár vrátil dvoubrankové vedení pro Jívoví.  V 67. minutě Krejčí z pokutového kopu zvýšil na 4:1. Ještě hůře pro domácí bylo v 71. minutě. Miroslav Koukola odcentroval od rohového kopu a domácí brankář Šobej si centr srazil do vlastní branky. Počítky vrhly všechny síly do útoku a díky brankám Halamky, Sláma a Blažíčka dokázaly snížit na 5:4. Vyrovnávací branky se ovšem nedočkali a v poslední minutě, opět po nedorozumění domácí obrany, ukončil gólové hody Jindřich Horký. Počítky prohrály na domácím hřišti 4:6.



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Lukáš Sláma: V dnešním zápase jsme chtěli vyhrát, bohužel hrubé chyby v obraně hostující celek trestal. Do dalšího utkání se musíme zlepšit. Gratuluju hostujícímu celku k vítězství.

FC Santus Jívoví
Vít Havelka: Hned z kraje zápasu jsme se štěstím přežili velký nástup domácích. Od 5. do cca 80. minuty to pak byl ze strany kluků koncert, nezaskočil nás ani kontaktní gól na 1:2, naopak jsme hned vzápětí zvýšili opět na rozdíl dvou branek a nadále skóre navyšovali. Škoda jen podceněného závěru, kdy jsme hru netakticky otevřeli a po třech gólech Počítek v řadě to byly až do závěrečného hvizdu zbytečné nervy.



Sestavy


SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - P. Beneš [-] , M. Řeháček [-] (40. P. Hájek [-] ) , D. Odehnal [-] , T. Straka [-] - R. Blažíček [-] , M. Landsman [-] , F. Toman [-] , O. Zajíček [-] - L. Sláma [-] , M. Kuřítko [-] (65. R. Halámka [-] )

FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - V. Dvořák [-] , J. Horký [-] , J. Koukola [-] , Z. Holubář [-] (59. J. Požár [-] ) , S. Krejčí [-] , R. Havlíček [-] , J. Láznička [-] , M. Koukola [-] , D. Dřímal [-] , M. Mach [-]

ŽK: 13. M. Řeháček , 44. L. Sláma , 76. T. Straka - 14. M. Mach , 38. M. Koukola , 65. J. Koukola .
Hráči zápasu: R. Havlíček , M. Koukola .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - ŠUSTR František (N), TŮMA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.