Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov překvapivě vyhrál v Hamrech


Branky


0

Vítězná série Hamrů skončila v domácím zápase s Křižanovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jaroslav Uhlíř dvakrát skóroval

Domácí Hamry začaly aktivněji a mohly jít brzy do vedení. Vojtěch Zednicek si hezky obhodil golmana, ale bránu z úhlu minul. Ten samý hráč šel o chvíli později opět sám na brankáře, ale míč poslal pouze do jeho rukavic. Další šanci měl Dominik Havlík, ale i jeho vychytal dobře chytající Bajer. Potvrdilo se pravidlo a na druhé straně udeřil po rohu Krizanov. První gol padl, když Martin Petr našel Kaštana,kterému však zkazil radost výborným zákrokem domácí golman, míč se ovšem odrazil před Uhlíře a ten ho dotlačil za čáru.Domácí se nestihli rozkoukat a ještě do půlky dostali druhý gól opět z rohu. Petr našel přesně hlavu opět Uhlíře, který razantní hlavičkou nedal Pinkavovi šanci.

Křižanov navýšil vedení

V druhé půli chtěli s utkáním domácí něco udělat,  ale hosté hráli zkušeně. V 66. minutě prakticky Krizanov rozhodl, když přidal třetí branku. Po kombinaci středem hřiště převzal míč Bojda, přešel přes dva domací a naservíroval míč Matěji Těšíkovi před prázdnou branku. Na obou stranách padl ke konci jeden gól a tak hosté vyhráli 4:1.  Čtvrtý gól hostí byla individuální akce Daniela Uhlíře, rychlý protiútok zakončil hezkou prohazovačkou mezi nohama domácího stopera a nechytatelnou střelou k levé tyči. Domací prolomili smůlu až v 88.minutě, po hezkém centru Petra Vaška domácí útočník Jakub Sobotka hlavou upravil skóre na 1:4. 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Na začátku jsme neproměnili jasné šance, což asi rozhodlo o našem neúspěchu. Hosté využili standartky a výsledek si pohlídali.

SK FC Křižanov
Martin Petr (hráč): Na podmáčeném terénu po oťukávácích 10minutách předváděli obě mužstva celkem pohledný kombinační fotbal. První náznak šancí jsme měli my, ale do dvou 100% šancí se dostal domací kanonýr Zedníček, v první při nás stáli všichni svatí (balon se kutálel po brankové čáře) av druhé zasáhl skvělý Bajer. Poté jsme se opět probrali a ze dvou rohových kopů před poločasem jsme skórovali a uklidnili se. Ve druhé půli chtěli Hamry zápas zvrátit, ale zápas jsme kontrolovali a postupně navýšili. Na podmáčeném terénu se občas jiskřilo,k čemuž nepomohl ani nepřesný rozhodčí Juda. Zápas jsme dle mě zaslouženě vyhráli, ale kdyby Hamry proměnili šance mohl zápas vypadat.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] , T. Jelínek [-] , P. Novotný [-] , J. Sobotka [-] , J. Zábranský [-] , V. Zedníček [-] (70. I. Sojma [-] ) , J. Sláma [-] , J. Dvořák [-] , P. Vašek [-] , T. Novotný [-]

SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Milota [-] , J. Uhlíř [-] , J. Stupka [-] - P. Bajer [-] , M. Petr [-] , A. Burian [-] , P. Kaštan [-] (84. L. Anděl [-] ) , D. Uhlíř [-] - M. Těšík [-] (73. M. Král [-] ) , F. Trnka [-] (52. J. Bojda [-] )

ŽK: 15. V. Zedníček , 23. P. Novotný , 76. P. Vašek - 11. M. Petr , 15. J. Stupka , 20. A. Burian , 28. M. Těšík , 43. P. Bajer . ČK: 88. J. Bojda .
Hráči zápasu: J. Uhlíř , P. Bajer .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - ŠABART Adam (N), SKLENÁŘ Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.