Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 16:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Dolní Rožínky pokračuje ve spanilé jízdě okresním přeborem


Branky


0

Hamry vedly s Dolní Rožínkou, ale poté přišel uragán hostí, kteří šesti brankami otočili skóre zápasu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry jako první skórovaly, ale poté přišel obrat hostí

Zápas začal vyrovnaně a domácí šli po 25. minutách do vedení, když odražený míč poklidil Dominik Havlík. Za 2 minuty však vyrovnal Hofman, když prošel přes čtyři hráče. Obrat zanedlouho dokonal Bukáček, který trefil přesně přímý kop. Aby toho nebylo pro domácí málo, tak Rožínka přidala třetí branku hlavou.

Rožínka navýšila skóre o další tři branky

 V druhé půlce kladiváři spálili několik tutových šancí, naopak na druhé straně dala Rožínka gól prakticky z každé šance a zaslouženě vyhrála.

 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Góly nedáváme a o hodně víc jich dostáváme.

TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Utkání se hrálo ve velkém horku, přesto se od začátku nasadilo vysoké tempo, kdy se obě mužstva snažila dostat co nejrychleji balon do soupeřovi šestnáctky. V první půlhodině jsme byli vinou zranění nuceni vystřídat hned dva hráče. Kluci, kteří nastoupili místo nich však byli plnohodnotnou náhradou. I když výsledek vypadá jednoznačně, je nutno uznat kvality soupeře. Hlavní rozdíl spočíval v proměňování šancí. Zatímco my jsme svoje dokázali využít, domácí naráželi na naši kvalitní obranu s dobře chytajícím brankářem. Po takovémto utkání není jednoduché vybrat nejlepšího hráče našeho týmu, neboť by si to zasloužili všichni. Přesto bych vybral dvougólové střelce - L. Hofmana a P. Bartoňka. Na závěr bych chtěl poděkovat všem našim fanouškům, kteří nás v hojném počtu přijeli podpořit.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
L. Benc [-] - D. Havlík [-] , T. Jelínek [-] , P. Novotný [-] , J. Miklík [-] (46. P. Hron [-] ) , J. Zábranský [-] , P. Vašek [-] , I. Sojma [-] , T. Novotný [-] , P. Němec [-] , A. Šabart [-]

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - J. Večeřa [-] , O. Černý [-] (74. J. Bílek [-] ) , O. Chocholáč [-] , J. Čermák [-] (30. T. Hille [-] ) , L. Hofman [-] , P. Bartoněk [-] , L. Macháček [-] , A. Chmelíček [-] (25. F. Synek [-] ) , P. Bukáček [-] , M. Fendrych [-]

ŽK: 33. A. Šabart , 59. I. Sojma , 71. D. Havlík - 10. A. Chmelíček , 60. O. Chocholáč .
Hráči zápasu: P. Bartoněk , L. Hofman .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - KŘÍŽ Daniel, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.