Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Exligový Aleš Chmelíček zařídil Dolní Rožínce bod


2

Nováček soutěže překvapil v Nové Vsi místní rezervu a odváží si jeden bod za remízu 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Rožínka vyhrála překvapivě první poločas

V úvodním utkání nového ročníku Okresního přeboru přivítala rezerva Nové Vsi nováčka soutěže z Dolní Dožínky. Hosté do utkání vstoupili aktivněji a než se domácí dostali do hry prohrávali již 2:0. Nejprve v 9.minutě  vyslal na branku Čížka z přímáku nebezpečnou jedovku Pavel Bukáček, ten ji neudržel a pro dorážejícího Honzu Čermáka nebyl žádný problém uklidit míč do odkryté branky. Důraznější a lépe se pohybující hosté vedli ve dvacáté minutě již 2:0, když domácí obrana namazala do brejků Ondřeji Černému a ten chytře obstřelil vyběhnutého brankáře domácích.Ke konci poločasu se do hry dostali i domácí a svůj zlepšující se výkon korunovali snížením skóre na 1:2. Branku jenž stanovila poločasový výsledek vstřelil Kuba Šandera.     

Aleš Chmelíček zařídil v závěru bod

Druhý poločas jako byl opakem toho prvního. Domácí zlepšeným výkonem přitlačili hosty a otočili skóre. Nejprve se v 52. minutě z přímáku trefil Tom Nejedlý a  v 70. minutě otočil skóre  nádhernou střelou Mára Ondřejka. V 80. minutě však začali domácím ubívat síly a toho využili hosté ke srovnání skóre na 3:3. Konečný účet utkání uzavřel v 83.minutě krásnou střelou z vápna do šibenice Aleš Chmelíček. V příštím kole čeká nováčka z Dolní Rožínky domácí premiéra v okresním přeboru, když je čeká Svratka. Béčko Nové Vsi bude chtít rozmnožit svoje bodové konto v Osové Bítýšce.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Jsem rád, že jsme se po dvou obdržených brankách nesložili a otočili skóre.Naopak mě mrzí že jsme vedení neudrželi.Podle průběhu zápasu je však remíza tím nejlepším vyjádřením hry obou mužstev.

TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Remíza je nakonec spravedlivá pro oba celky.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - J. Bureš [-] , F. Šandera [-] , J. Krejčí [-] - M. Kuchta [-] , J. Šandera [-] , T. Nejedlý [-] (68. V. Beneš [-] ) , S. Kubík [-] , M. Ondřejka [-] - V. Novotný [-] (83. F. Černý [-] ) , P. Bureš [-] -

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - O. Černý [-] (68. J. Bílek [-] ) , J. Čermák [-] , L. Hofman [-] (36. T. Hille [-] ) , P. Bartoněk [-] , M. Lukš [-] , J. Večeřa [-] , P. Vondruška [-] , A. Chmelíček [-] , P. Bukáček [-] , V. Kopecký [-]

ŽK: 18. S. Kubík , 85. V. Beneš - 38. P. Bukáček , 45. A. Chmelíček .
Hráči zápasu: M. Kuchta , J. Šandera - O. Černý , A. Chmelíček .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: MYŠKA Roman - ŠULA Petr, NEČAS Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 8. 2017 15:25
Děkujeme, Petře! :)
16. 8. 2017 10:41
Máte tam překlep u střelce druhé branky hostí