Svratka začala sezónu na jedničku


Branky


0

Svratka začala okresní přebor na výbornou a porazila favorizované Hamry o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili před přestávkou

V prvním duelu nové sezony jsme hostili Hamry nad Sázavou. Loňskou sezonu jsme se soupeřem jednou vyhráli a jednou prohráli vždy 1:0. Podobně vyrovnaná partie se dala očekávat i nyní. Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře a již v 5. minutě se ujali vedení. Martin Ondra roztáhl hru do strany na Pavla Makovského, jehož střílený centr si našel na zadní tyči skluzující Lédl a dopravil balón do branky. Z vedení jsme se bohužel neradovali příliš dlouho, když jsme v 8. minutě zachybovali při bránění rohového kopu a soupeř vyrovnal  na 1:1. Následně byly šance na obou stranách. Davida Mayera vychytal gólman hostí a nás naopak zachránila spojnice. V tu dobu se hrál vyrovnaný zápas. Do vedení jsme se opět dostali ve 40. minutě, když si Tomáš Ondra naskočil na roh Kaliny a křížnou hlavičkou nedal gólmanovi hostí šanci.

Druhý poločas patřil Zdeňku Kalinovi

Do druhé půle jsme odcházeli s jednobrankovým náskokem, který jsme po chvíli navýšili, když po hezké kombinační akci mazácky zakončil Kalina 3:1. Náš nejlepší střelec loňské sezony se předvedl ještě v 60. minutě, když po kombinační akci nachytal Pinkavu střelou na přední tyč. V 70. minutě soupeř snížil po špatném (ne)vyběhnutí Šmahela. Tato branka sice hostům dodala křídla a zbytek zápasu jsme už převážně bránili, ale snížit a dostat se na dostřel jsme již Hamrům nedovolili a zaslouženě posbírali tři body. Myslíme, že zaslouží vyzvednout i velmi kvalitní výkon hlavního sudího Krejčího.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Vojta Šmahel: „Myslím, že tento úvod do soutěže bereme všema deseti. Hamry trvale patří mezi nejlepší družstva soutěže a tato výhra má svojí hodnotu. Navíc doufám, že nám pomůže i psychicky před následujícími třemi venkovními duely. Jediné co mě mrzí jsou dvě laciné inkasované branky.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Dneska jsme neodehráli dobrý zápas. Vzadu jsme dělali zbytečné chyby, po kterých nás soupeř trestal a dopředu jsme si vyložené šance moc nevytvořili.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: KREJČÍ Vlastimil - KŘÍŽ Daniel, KOCOUR Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.