3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř si přivezla z Přibyslavic B jeden bod


Branky


41. T. Čermák , 59. R. Jež , 82. O. Kvych - 28. L. Coufal , 71. J. Grün , 88. K. Svoboda
0

Přibyslavice B dělily dvě minuty od výhry nad Litohoří, nakonec se ale oba týmy musely podělit stejnoměrně o všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba tými vstřelily po jedné brance

 Utkání začalo mírnou převahou hostů, kteří se prosadili až ve 28. minutě, ale do té doby ohrozili domácí branku několika velice nebezpečnými šancemi. Svoji převahu však nedokázali přetavit ve více než jednu vstřelenou branku, kterou vsítil Libor Coufal. Domácí pochopili, že s předvedenou hrou nemají šanci na úspěch a zvýšili obrátky.   Jejich snaha byla odměněna vyrovnávacím gólem, který vsítil ve 41. minutě Tomáš Čermák excelentním přímým kopem. Domácí do konce poločasu uzavřeli hosty v jejich vápně, ale nedokázali proměnit žádnou s šancí a tak se šlo do kabin s vyrovnaným skóre 1:1.

 

Karel Svoboda odmítl porážku Litohoře

Do druhého poločase provedli domácí dvě změny v sestavě a od začátku svého soupeře přehrávali. Převahu domácích dokázal přetavit ve vedoucí branku Radek Jež, který překvapil hostující obranu, obehrál brankáře a zakončil do prázdné brány. Domácí měli i nadále více ze hry, avšak Jan Packa nedokázal proměnit ani jednu ze svých dvou vyložených šancí.

 

Po dvojím střídání domácích Čermáka a Packy to byli stále domácí, kteří měli navrch. Byli to však hosté, kteří dokázali proměnit rychlý protiútok, když osamocený kanonýr Grün prokázal své schopnosti a vyrovnal na 2:2. Domácí působili opařeným dojmem, ale opět začali dobývat hostující velké vápno, kam se hrnul útok za útokem. Nakonec se prosadil domácí Oleh Kvych, který vystřelil ze 30 metrů a vyslal nechytatelnou střelu do šibenice.

 

Vedení domácích však dlouho nevydrželo, když se v 88. minutě prosadil Karel Svoboda přímým kopem ze 40 metrů, jehož střela skončila k úžasu všech přítomných diváků v síti domácí branky. Zápas tak skončil výsledkem 3:3, u kterého i hostující trenér uznal, že by si domácí zasloužili vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: Špatně jsme začali, ale v průběhu utkání jsme převzali otěže. Bohužel jsme to nedotáhli do vítězného konce jako už několikrát v této sezoně.




Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
D. Vrbka [-] - J. Pojer [-] , F. Holub [-] , P. Vejmělek [-] (46. L. Matějek [-] ) , V. Carda [-] - J. Štveráček [-] , M. Molák [-] , T. Čermák [-] (66. J. Štveráček [-] ) , J. Packa [-] (66. J. Rambousek [-] ) - O. Kvych [-] , L. Lopatář [-] (46. R. Jež [-] )

TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - J. Trávníček [-] , J. Grün [-] , A. Mrkva [-] , R. Szabó [-] - P. Šťastný [-] , K. Svoboda [-] , P. Szabó [-] (86. M. Křikava [-] ) , K. Svoboda [-] (63. J. Pintér [-] ) - L. Coufal [-] , D. Bouda [-] -

ŽK: 90. J. Pojer .
Hráči zápasu: T. Čermák - K. Svoboda .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RYGL Antonín - VEJMĚLEK František (N), DOLANSKÝ Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.