0:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice dostaly doma výprask


Branky


10. O. Dufek , 17. P. Molák , 21. Š. Novotný , 49. O. Dufek , 72. O. Dufek , 77. O. Dufek
0

Rezerva Okříšek B si na půdě druhých Myslibořic s chutí zastřílela a zvítězila snadno 6:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prosadili hned třikrát

V předposledním zápase podzimu hostili druhé Myslibořice třetí rezervu Okříšek, oba týmy dělilo jen skóre, takže to byl přímý souboj o druhé místo. Hosté se nemohli spolehnout na výpomoc z „A" týmu, který hrál ve stejný čas. Ale kdo měl problémy s hráči, byli i domácí. Do branky nastoupil opět napůl zraněný a brankář a stoper, jak bylo zřejmé po pár minutách, tak se oba museli nechat vystřídat. Do 10. minuty to byl vyrovnaný zápas, tak dlouho se podařilo domácím hlídat vysokého Ondřeje Dufka, který se nehlídaný prosadil právě hlavičkou z malé blízkosti. V 17. minutě přišel smolný moment pro kapitána domácích, po rohovém kopu Petra Moláka se míč odrazil od tyče do obličeje Martina Čapouna a od něj ke smůle Myslibořic do vlastní branky. O 4 minuty později se z další standardky prosadil opět hlavou nikým nehlídaný Štěpán Novotný. Domácím se snaha nedala upřít, ale střelecké štěstí úplně opustilo Myslibořice. Samostatný nájezd Vojtěcha Čapouna zlikvidoval skluzem na poslední chvíli hostující obránce. Dorážku Miroslava Ludvíka parádně vytáhl špičkou nohy brankář Michal Ferdan. Hosty podržela i branková konstrukce, po dělovce Vojtěcha Čapouna z bezprostřední vzdálenosti. Takže efektivnější byli rozhodně hosté a také šli do kabin za hodně komfortního stavu 0:3.

Hosté pokračovali v kanonádě

Do druhého poločasu už nastoupila do domácí branky brankářská čtyřka Patrik Nováček, který už pár roků v brance nestál. Čisté konto mu vydrželo pouze 4 minuty, poté ho překonal kanonýr hostů Ondřej Dufek, když byl nejdůraznější a svoji druhou hlavičkou v zápase vstřelil druhou branku. Domácím chybělo opět pár centimetrů po hlavičce Lukáše Svobody. V 72. minutě nevyšel domácím ofsajd systém a Ondřej Dufek v samostatném nájezdu v klidu zakončil na zadní tyčku a zkompletoval tak hattrick. O 5 minut využil stejný hráč své rychlosti a byl dřív u míče než vybíhající brankář Patrik Nováček a po kličce zakončoval do odkryté svatyně a přidal svoji 4. branku v zápase. Čestný gól mohl přidat Martin Čapoun, ale z dobré pozice těsně přestřelil branku a podtrhl tak Myslibořickou nemohoucnost vstřelit branku. Šest inkasovaných branek na domácím hřišti, už domácí fandové hodně dlouho nepamatují, naposledy snad někdy v Okresním přeboru, což už nějaký pátek bude.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: Pro nás hodně krutý výsledek, ale je to sport a jednou seš nahoře a jednou zase dole. Musíme se zase dát dohromady a na někom se chytit. Zimní přestávka nás snad vysvobodí. Tři brankáři a tři stopeři na marodce, to nejsou zrovna příjemné starosti pro realizační tým.




Sestavy


TJ Myslibořice
T. Palát [-] (46. P. Nováček [-] ) - P. Vejvoda [-] , M. Čapoun [-] , J. Matoušek [-] (23. L. Svoboda [-] ) , T. Kratochvíl [-] - S. Marek [-] , M. Šoustal [-] , M. Ludvík [-] (81. R. Vodička [-] ) - V. Čapoun [-] (60. D. Kunčík [-] ) , B. Mencák [-] , D. Šoustal [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Ferdan [-] - F. Rampír [-] , P. Molák [-] , J. Dokulil [-] , Š. Novotný [-] , O. Dufek [-] , M. Večeřa [-] , M. Kšír [-] , R. Dokulil [-] , J. Jůza [-] (64. J. Vochyán [-] ) , K. Vostal [-] (55. R. Salát [-] )

ŽK: 37. M. Šoustal , 77. P. Nováček .
Hráči zápasu: O. Dufek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - PALÁT Milan (N), VRZÁČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.