Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubov doma vyzrál jasně na Kouty B


Branky


0

Fotbalisté Jakubova využili domácího hřiště ke zisku tří bodů proti rezervě Koutů

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili dvakrát

Hosté přijeli do Jakubova v oslabené sestavě, pouze s jedním hráčem na lavičce (soběžně hrané utkání s Kouty A). Ovšem začátek zápasu rozhodně neprobíhal podle domácích představ. Domácím na těžkém terénu vázla souhra a rozehrávka a byli to naopak hosté, kteří byli nebezpečnější, tlačili se do útoku a zahrávali množství standartních situací z kterých nebezpečně hrozili. Naštěstí pro domácí se v 11. minutě trefil Tomáš Kosmák, přesně v duchu rčení, když nevíš co s míčem tak vystřel. Domácí poté pomalu, ale přece jen postupně začali přebírat otěže zápasu začali lépe kombinovat a držet míč na svých kopačkách. Do poločasu pak stačili ještě navýšit skóre na 2:0 tečovanou střelou po rohu (Jaromír Novák).

Domácí si jasně dokráčeli pro výhru

Vstup do druhého poločasu se domácím borcům vydřil náramně, když se 47 minutě trefil po pěkné idividuální akci Pacase znovu Tomáš Kosmák a za pár minut už na 4:0 navýšil hlavou skóre Pacas. Hosté se sice stále snažili o zkorigování výsledku, ale na rozjeté domácí už to nemohlo stačit a jen zbrklost, někdy sobeckost a samozřejmě snaha hostujících hráčů, uchránila hosty od vyšší porážky. Nicméně se ještě v 87 minutě pěkně trefil domácí Gábor  a konečnou podobu výsledku prakticky ihned z rozehrávky dal utkání hostující Kratochvíl.



Ohlasy k zápasu


Družstevník Jakubov
Pospíchal Tomáš, trenér: Podle výsledku to vypadá na jednoduché utkání, ale hlavně začátek se nám nepodařil. Nemůžeme být spokojeni se hrou, kterou jsme předváděli. Proti takto oslabenému soupeři jsme měli mnohem víc dominovat, určovat ráz utkání a samozřejmě dát víc branek.




Sestavy


Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - A. Pacas [-] (67. V. Vejmelka [-] ) , M. Chalupa [-] (63. M. Muzikant [-] ) , T. Vrbka [-] , T. Kosmák [-] , T. Veselský [-] , J. Novák [-] (72. M. Gáborík [-] ) , M. Dunkler [-] , R. Říha [-] , R. Jelínek [-] , M. Dunkler [-]

SK Kouty B
O. Veselý [-] - S. Čech [-] , L. Neuwirth [-] , M. Myška [-] , R. Veselý [-] , F. Neuman [-] , L. Diviš [-] (64. S. Kratochvíl [-] ) , J. Chaloupka [-] , M. Smejkal [-] , R. Komínek [-] , R. Pospíchal [-]

ŽK: 70. R. Říha , 78. M. Dunkler .
Hráči zápasu: M. Klíma .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VALA Vladimír - KOŠÁK František (N), KOUKAL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.