M. Totek 36.
1:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podhorácko opět prohrálo


Branky


36. M. Totek - 11. J. Čech , 16. T. Kincl , 26. B. Mbemba , 67. S. Michal
0

Na šest zápasů se protáhlo čekání Podhorácka na další body. Radotice naopak po dvou porážkách opět zabodovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly horší

Domácí Podhorácko, kterému se nyní vůbec nedaří a krčí se na konci tabulky přivítalo Radotice, které se naopak pohybují v horních patrech tabulky. Celý zápas postavení v tabulce taky odpovídal. První gól padl již v 11. minutě když Jan Čech využil nepostavené zdi při přímém kopu a trefil tvrdou ranou přesně k tyči. Druhý gól hostů přišel vzápětí v 16. minutě, kdy se také pěknou střelou do šibenice trefil Kincl. Ve 26. minutě se před zcela odkrytou bránou zjevil Josef Tříletý, jeho spoluhráč si ho všiml a bylo to 0-3. Ve 36. minutě hrozivé skóre zmírnil Totek, který se prosadil po centru a za tohoto stavu se odcházelo do kabin.

Hosté si výhru pohodlně pohlídali

Ve druhé půli se hrál fotbal od vápna k vápnu a nudnost přerušoval pouze rozhodčí, který (na obě strany) otáčel výroky. Hráči si proto v některých chvílích míče i vraceli po špatně posouzené situaci. V 67. minutě na konečné skóre 1-4 stanovil S. Michal.



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč: Už je na čase, aby se zranění hráči začali vracet, aby bylo ještě o co hrát. Myslím, že výsledek je pro nás krutý, sice soupeř hrál lepší fotbal, ale ne o tři góly.




Sestavy


FK Podhorácko 2015
K. Řeřucha [-] - J. Klíma [-] (54. Z. Řepa [-] ) , M. Cakl [-] , J. Veselský [-] , M. Hybner [-] , M. Totek [-] , S. Lojda [-] , M. Šaman [-] , J. Roupec [-] , M. Řepa [-] , D. Hybner [-]

TJ Družstevník Radotice
F. Šťastný [-] - M. Novák [-] (69. D. Kincl [-] ) , T. Kincl [-] , D. Kincl [-] , P. Tobolka [-] - M. Habich [-] , J. Čech [-] , M. Tobolka [-] - R. Sevelda [-] , S. Michal [-] , B. Mbemba [-] (86. J. Nevěčný [-] )

ŽK: 20. M. Řepa .
Hráči zápasu: S. Lojda - S. Michal .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VÉVODA Jiří - KLÍMA Pavel (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.