2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 15:00

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubov domácí zápas zvládl


Branky


8. J. Novák , 51. Z. Zika - 38. J. Hanzal
0

Velmi důležitou výhru si připsali fotbalisté Jakubova nad Čáslavicemi a drží se v horní polovině tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba tými vstřelily po jedné brance

Od začátku 1. poločasu to byli hosté, kteří diktovali tempo hry, byli fotbalovější a jednoznačně nebezpečnější. Paradoxně se vedení ujali domácí, když Jaromír Novák vystihl špatně provedenou "malou domů" a přeloboval hostujícího brankáře. Hosté se ale nadále tlačili do útoku a dá se říct, že v prvním poločase jednoznačně dominovali! Odměnou jim byla vyrovnávací branka Jana Hanzala po rohovém kopu a jen špatné zakončení hostujících hráčů uchránilo domácí od mnohem horšího poločasového výsledku.

Domácí o gól lepší

Do druhého poločasu nastoupili domácí s cílem změnit obraz hry a přidali na snaze, bojovnosti i fotbalovosti a výsledkem byla branka domácího Zbyňka Ziky, který skóroval doražením vyraženého míče. Domácí v 2. poločase minimálně srovnali krok se soupeřem, ale v 67. minutě je po druhé žluté kartě (Jaromír Novák) poslal rozhodčí do deseti. Hosté se ze všech sil snažili o změnu skóre, domácí obětavě bránili a podnikali nebezpečné protiútoky, z kterých několikrát mohli zápas defenitivně rozhodnout. Do konce utkání se ale už ani jednomu mužstvu nepodařilo skórovat a tak si tři body, s notnou dávkou štěstí, připsali do tabulky domácí.



Ohlasy k zápasu


Družstevník Jakubov
Pospíchal Tomáš, vedoucí: 1. poločas byl z naší strany jedním slovem tragický a můžeme jen "děkovat" soupeři, že nás z množství šanci nepotrestal. V 2. poločase jsme se zlepšili a i přes 25 minutové oslabení jsme nakonec dokázali dovést utkání do vítězného konce. Hosté ale podali na III. třídu velice dobrý výkon a jejich postavení v tabulce rozhodně neodpovídá předvedené hře.




Sestavy


Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Vrbka [-] (80. M. Chalupa [-] ) , Z. Zika [-] (88. V. Vejmelka [-] ) , T. Veselský [-] , P. Dvořák [-] (41. T. Vrbka [-] ) , M. Dunkler [-] , R. Říha [-] , J. Novák [-] , R. Jelínek [-] (90. M. Gáborík [-] ) , M. Dunkler [-] , J. Smetana [-]

FK Čáslavice-Sádek
J. Vaníček [-] - J. Čurda [-] (77. J. Kacetl [-] ) , J. Mach [-] , P. Klika [-] , M. Zikmund [-] - J. Vecheta [-] , T. Rygl [-] , M. Busta [-] (56. L. Rubák [-] ) , J. Hanzal [-] (13. M. Klika [-] ) - P. Růžička [-] , J. Novák [-]

ŽK: 18. R. Říha , 52. J. Vrbka , 57. T. Veselský , 65. J. Novák , 85. J. Smetana - 24. J. Novák , 57. T. Rygl , 84. P. Růžička . ČK: 67. J. Novák .
Hráči zápasu: Z. Zika - T. Rygl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: POJEZNÝ Jan - KOŠÁK František (N), RŮŽIČKA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.