Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice B si rozdělily s Kouty B body za divokou přestřelku


0

Celkem osm branek padlo v Přibyslavicích. Domácí tým se o ně stejnou měrou podělil s Kouty B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Úvodní hvizd utkání proběhl za vydatného deště a i když nepanovalo úplně fotbalové počasí, branky v Přibyslavicích padaly. Jako první se prosadil domácí střelec Jan Packa, když v 6. minutě usměrnil střílený centr Tomáše Čermáka do sítě koutecké branky. Čtyři minuty na to odpověděl hostující Aleš Dočekal na jehož tečovanou střelu ze středu hřiště David Vrbka nedosáhl. Ovšem v šestnácté minutě si Pavel Mícek pohrál s hostujícím brankářem a stoperem a nakonec s notnou dávkou štěstí dopravil míč mezi nohama hostujícího stopera do sítě. Ve 36. minutě zatleskali všichni přítomní nádherné brance. Lubomír Venhoda nacentroval od postranní čáry do vápna hostí, kde našel Tomáše Čermáka, který ve vzduchu zastřihal nůžkami a odrazem od tyčky dopravil míč do branky Koutů. Skóre 3:1 už vydrželo až do konce prvního poločasu.

 

Hosté vyrovnali v deseti

Ve druhém poločase to byl opět Tomáš Čermák, který v 58. minutě nachytal na nedbalkách Ondřeje Veselého v brance hostí. Hostujícího brankáře dokázal Čermák přelobovat z třiceti metrů a vsítil tak jednoznačně dvě nejkrásnější branky celého utkání, možná uplynulého pětiletí v Přibyslavicích. I když vypadalo skóre 4:1 jednoznačně, hostující borci nesložili zbraně a pustili se do dobývání domácího území. V 69. minutě začala pro domácí dvacetiminutovka hrůzy. Na 4:2 snížila legenda Kouteckého fotbalu Jaromír Růžičkal. V 76. minutě se prosadil Zdeněk Doležal a v 89. minutě dokonal remízovou zápletku Radim Veselý. Za zmínku ještě stojí vyloučení Aleše Dočekala, který obdržel červenou kartu v 88. minutě a hosté tak dokázali vyrovnat i v oslabení.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice B
D. Vrbka [-] - J. Pojer [-] , F. Holub [-] (46. P. Vejmělek [-] ) , M. Molák [-] (85. J. Pacal [-] ) , V. Carda [-] - J. Štveráček [-] , J. Rambousek [-] , L. Venhoda [-] (64. T. Kuthan [-] ) , P. Mícek [-] (73. V. Škorpík [-] ) - T. Čermák [-] , J. Packa [-] (54. L. Lopatář [-] )

SK Kouty B
O. Veselý [-] - L. Neuwirth [-] , Z. Doležal [-] , R. Veselý [-] , A. Dočekal [-] , T. Štveráček [-] , M. Smejkal [-] (61. L. Diviš [-] ) , J. Růžička [-] , R. Komínek [-] , S. Čech [-] , P. Dočekal [-] (76. F. Neuman [-] )

ŽK: 90. J. Pacal . ČK: 88. A. Dočekal .
Hráči zápasu: T. Čermák - R. Veselý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VALA Vladimír - SUCHÁNEK Miroslav (N), NOVÁČEK Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.