Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice nezaváhaly


Branky


0

Také šesté utkání proměnili fotbalisté Myslibořic ve vítězství. Jejich dobrou formu tentokrát odnesla rezerva Přibyslavic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

V dalším zápase přivítaly Myslibořice na svém hřišti rezervu Přibyslavic. Opět se hrálo za sychravého počasí, takže diváku bylo po málu. Začátek zápasu nebyl ze strany Myslibořic ideální a hosté mohli tohoto rozpoložení využít, nicméně se tak nestalo a dva brejky nebyli hosté schopni přetavit ve vedoucí branku. Povedlo se jim to až asi po půl hodině hry, branka však nemohla být uznána pro odmávaný a odpískaný ofsajd. O pár minut později se ke střele za vápnem dostal Bohumil Mencák a s přispěním teče jednoho obránce stejně jako minulý týden otevřel gólový účet. O dvě minuty později to bylo 2:0, důrazný Miloš Mezlík vybojoval zdánlivě ztracený míč a krásně předložil před Bohumila Mencáka a ten podruhé v zápase rozvlnil sít. Poločas tedy vítězně pro domácí 2:0.

Domácí si výhru pohlídali

Druhý poločas už byl z pohledu domácích klidnější. Ještě více tomu bylo v 50. minutě, kdy Martin Čapoun vyslal do samostatného nájezdu Bohumila Mencáka, ten však ještě vybídl ke skórování do prázdné branky Miloše Mezlíka a bylo to 3:0. Hosté však nehodili flintu do žita a v 56. minutě po ztrátě z rohového kopu domácích využili rychlý brejk a nadvakrát dotlačil míč za čáru Jakub Rambousek a vypadalo to na zápletku. Jenže ta se nekonala, protože o dvě minuty potom pověsil Bohumil Mencák míč na hlavu Miloše Mezlíka a ten přehlavičkoval obránce i brankáře a svojí druhou trefou v zápase upravil skóre na 4:1. Myslibořice mohly ještě přidat nějaký gól, ale šance Miroslava Ludvíka a Lukáše Svobody ze závěru zůstaly neproměněny. Myslibořice tak drží sérii 6 výher.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin: Začátek zápasu nebyl ideální, ale naštěstí jsme se v obraně zavčas porovnali a šlo to. Super výkon od útočníků, kteří se postarali o všechny branky. Máme parádní šňůru 6 výher, doufám, že ji udržíme co nejdéle to půjde.




Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - L. Macháček [-] , M. Čapoun [-] , P. Vejvoda [-] , T. Kratochvíl [-] - D. Šoustal [-] (50. M. Ludvík [-] ) , M. Šoustal [-] , D. Kunčík [-] (70. V. Mrňa [-] ) , S. Marek [-] - M. Mezlík [-] (75. V. Čapoun [-] ) , B. Mencák [-] (78. M. Pevný [-] )

TJ Sokol Přibyslavice B
D. Vrbka [-] - T. Kuthan [-] (67. J. Škarvada [-] ) , M. Čejka [-] (70. R. Zelený [-] ) , F. Holub [-] , O. Veškrna [-] - T. Čermák [-] , M. Molák [-] (56. T. Packa [-] ) , J. Rambousek [-] , J. Štveráček [-] - J. Packa [-] , P. Vaněk [-] (70. D. Ježek [-] )

Hráči zápasu: B. Mencák - J. Rambousek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PŘÍKAZSKÝ Lukáš - VRZÁČEK Josef (N), VEJMĚLEK Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.