P. Klika 87.
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Také Radotice bez ztráty bodu


Branky


87. P. Klika - 16. J. Čech , 24. M. Habich
0

Fotbalisté Radotic jsou po čtvrtém kole jedním ze tří týmů, které zatím nepřišly ani o jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prosadili hned dvakrát

V Čáslavicích se utkaly dva týmy, které se potýkají s opačnými starostmi. Čáslavice uzavírají tabulku bez zisku jediného bodu. Radotice naopak vstoupily do nového ročníku skvěle a ze tří zápasů jsou zatím stoprocentní.

 

Hosté do zápasu vstoupili v roli favorita a tu začali plnit hned v 16. minutě, kdy se o vedoucí branku postaral Jan Čech - 0:1. Na druhý gól nemuseli hosté dlouho čekat a ve 24. minutě dal svou letošní pátou branku sezóny Martin Habich - 0:2. Domácí se prosadit nedokázali, a tak do šaten odcházeli veseleji hosté.

Domácí pouze snížili

Do druhé půle vstoupili domácí přeci jen lépe, ale ke kýženému skórování nedocházelo. Kontaktní gól nakonec přišel až v závěru zápasu, kdy se v 87. minutě prosadil Petr Klika - 1:2. Na vyrovnání už ale domácí neměli sílu, a tak všechny body putovaly do Radotic.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Vaníček [-] - J. Kacetl [-] (46. D. Šmehlík [-] ) , M. Zikmund [-] , J. Mach [-] , J. Hanzal [-] - P. Klika [-] , K. Vybíral [-] , M. Sedláček [-] , J. Vecheta [-] - P. Růžička [-] , J. Kopl [-] (57. P. Bednář [-] ) -

TJ Družstevník Radotice
M. Novák [-] - T. Kincl [-] , V. Vyhnálek [-] (54. D. Kincl [-] ) , P. Tobolka [-] , F. Tobolka [-] - M. Tobolka [-] , V. Liška [-] , M. Habich [-] , J. Čech [-] - S. Michal [-] (78. B. Mbemba [-] ) , D. Kincl [-] (90. J. Nevěčný [-] )

Hráči zápasu: J. Hanzal - F. Tobolka .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ŠUHAJ Filip - VECHETA Roman (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.