0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podhorácko nestačilo na Myslbořice


Branky


0

Fotbalisté Myslibořic si přivezli jasnou výhru z Podhorácka 0:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se prosadili jako jediní

Zraněními a dovolenými oslabené Podhorácko přivítalo Myslibořice, které předešlé dva zápasy vyhrálo. Ač ze začátku to vypadalo, že utkání bude odloženo pro velmi silný déšť a létající blesky, těsně před půl pátou začal déšť ustávat a protože i hřiště nebylo nějak zvlášť modmáčené mohlo se utkání odehrát. Ze začátku to nevypadalo, že by se mělo jednat o jednoznačné utkání. Hrál se vyrovnaný fotbal a jako první se mohli dostat do vedení domácí, nejprve Totek trefil z dvaceti metrů břevno a po té byl po úniku Táborský vychytán hostujícím gólmanem. Nedáš dostaneš a po velkém nedorozumění mezi obráncem a brankářem se sotva došoural míč z brankovou čáru. Gól byl připsán Šoustalovi a psala se 38. minuta 0-1.

Hosté přidali ještě tři góly

Druhý poločas začal zraněním Stanislava Lojdy, po jeho odchodu do kabin hosté zcela převzali otěže hry a začali střílet góly, po pěkných kombinacích se trefil nejprve v 58. minutě Mezlík a vzápětí v 65. Pevný 0-3. Na konci zápasu ještě přidal z přímého kopu gól znovu Mezlík a po té byl zápas ukončen.



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Totek Martin, hráč: Po první půli to vypadalo, že bychom mohli uhrát body, měli jsme více šancí, ale gól nedali. Ve druhé půli po zranění Lojdy jsme soupeři zcela přenechali střed hřiště a Ti toho využili.




Sestavy


FK Podhorácko 2015
M. Hybner [-] - P. Větrovský [-] , J. Veselský [-] , L. Ferdan [-] , M. Totek [-] , M. Táborský [-] , S. Lojda [-] (52. J. Klíma [-] ) , M. Cakl [-] , M. Řepa [-] , D. Hybner [-] , M. Šaman [-]

TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - M. Čapoun [-] , P. Vejvoda [-] , T. Kratochvíl [-] , V. Mrňa [-] (80. T. Palát [-] ) - D. Šoustal [-] (71. T. Pekárek [-] ) , M. Pevný [-] , S. Marek [-] , M. Šoustal [-] , M. Ludvík [-] (65. L. Macháček [-] ) - M. Mezlík [-]

ŽK: 39. L. Ferdan , 55. M. Řepa - 55. M. Mezlík .
Hráči zápasu: M. Mezlík , R. Vodička .
Počet diváků: 22. Rozhodčí: OŠMERA František - PALÁT Milan (N), ŠŤAVA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.