1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice B domácí zápas zvládly


Branky


0

Jediný gól v závěru zápasu rozhodl v zápase rezervních týmů Šebkovic a Koutů, ze kterého se radovali domácí Šebkovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Šebkovická rezerva přivítala na svém hřišti rezervu Kout. První poločas byl plný nepřesností a zkažených přihrávek. Přesto si domácí vytvořili několik gólových příležitostí, avšak žádnou z nich nedokázali proměnit. Hosté hrozili hlavně nakopávanými míči, s kterými si však obrana domácích poradila, a proto se šlo do šaten za stavu 0:0.

O zápasu rozhodl jediný gól

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí. Nasazení jim však nevydrželo dlouho, a tak se postupně hra opět vyrovnala. V 77. minutě rozhodl zápas J. Němec po přihrávec od T. Kotačky. Po zbytek zápasu se už nic důležitého neudálo.

 



Ohlasy k zápasu



SK Kouty B
Smejkal Michal, hrající asistent trenéra: Do utkání jsme šli s tím, že jsme chtěli prolomit naše prokletí venkovních utkání a chtěli vytěžit alespoň bod. Naši taktiku jsme postavili na zajištěné obraně a spoléhali na rychlé brejky. Soupeř měl prvních dvacet minut převahu, ale naštěstí pro nás neproměnil několik slibných šancí. Od dvacáté minuty jsme se soupeřem srovnali krok a závěr první půle se odehrával převážně na polovině domácích. Soupeře jsme nejvíce zaskočili ve 30 minutě, kdy šel Zdeněk Doležal sám na brankáře, ale slibnou akci nedotáhnul dokonce. Druhý poločas byl ve znamení taktické bitvy a čekání na chybu. My jsme zaváhali v 77. minutě, což přineslo soupeři vítěznou branku. Obecně si myslím, že jsme předvedli dobrý výkon a že by utkání slušela spíše remíza. To jsou však jen pocity a my se musíme připravit na další kolo. Soupeři přeji úspěch do dalších utkání.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice, z.s. B
J. Pitour [-] - S. Zikmund [-] (89. J. Uhlíř [-] ) , P. Hrůza [-] (68. L. Ryvola [-] ) , D. Kašpárek [-] , M. Roupec [-] (60. J. Němec [-] ) , J. Fejta [-] , J. Holčapek [-] , T. Kotačka [-] , J. Svoboda [-] (84. J. Kuba [-] ) , R. Svoboda [-] , P. Tržil [-]

SK Kouty B
O. Veselý [-] - L. Neuwirth [-] , P. Dočekal [-] , R. Veselý [-] , A. Dočekal [-] , T. Štveráček [-] , T. Riedl [-] (74. L. Diviš [-] ) , M. Smejkal [-] (85. F. Neuman [-] ) , Z. Doležal [-] , S. Čech [-] , L. Paiskr [-]

ŽK: 57. S. Zikmund - 65. L. Paiskr , 88. P. Dočekal .
Hráči zápasu: P. Tržil - L. Paiskr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KAŇKA Josef - KOŘÍNEK Miroslav (N), PŘIBIL Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.