3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 10:15

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podhorácko doma nezaváhalo


Branky


45. J. Klíma , 64. M. Cakl , 68. S. Lojda - 25. J. Vecheta
0

Čáslavice se po sestupu do třetí třídy dočkaly hned v prvním kole porážky na hřišti Podhorácka

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba tými vstřelily po jedné brance

Domácí podhoráčtí přivítali na svém prvním z jedenácti domácích utkání hosty z Čáslavic. První šanci si vytvořili domácí, Táborský se řítil sám na gólmana Vaníčka, ale tak dlouho váhal se zakončením, až jej o balón obral kapitán Čáslavic Zikmund. Ihned po té zahrozili i hosté, Růžička obalamutil obránce, ale v tváři tvář Řeřuchovi se nezachoval s chladnou hlavou a byl vychytán. Od této doby převzali otěže hosté a byli na hřišti lepším týmem což vyústilo vedoucím gólem Jana Vechety, který se ve 25. minutě prosadil po dlouhém autovém vhazování, balón k němu propadl na malé vápno a už mu stačilo jen se trefit do opuštěné brány 0-1. Od této chvíle to vypadalo, že bude jen otázkou času, kdy hosté přisypou další góly, ale zejména brankář Řeřucha byl proti a pár slibných šancí vychytal. A jak to bývá domácí v poslední minutě prvního poločasu z ojedinělého výpadu vyrovnali. Po rychlém protiútoku dorážel balón do sítě Jakub Klíma 1-1.

Domácí strhli výhru na svou stranu

Druhý poločas začal tak jak probíhal poločas první. Hosté chtěli přidat na svoji stranu nějaké góly, ale gólman Řeřucha a nutno podotknout, že i dvakrát branková konstrukce, byli proti. Přes veškerou snahu hostí vstřelit gól zapomněli na zadní vrátka, což se nevyplatilo. Do rychlého protiútoku se v 64. minutě dostala domácí dvojice Veselský – Cakl, prvně jmenovaný přihrál přesně Caklovi na malé vápno, který měl spoustu času, aby zamířil přesně a strhl vedení na svoji stranu 2-1. Vzápětí v 68. minutě se prosadil po rohovém rohu domácí Stanislav Lojda a bylo to 3-1. Pro hosty to byl nečekaný zvrat v utkání, navíc dohrávali v deseti po vyloučení Kliky a bylo tedy těžké s výsledkem něco udělat.



Ohlasy k zápasu


FK Podhorácko 2015
Totek Martin, bývalí hráč: Hosté byli zejména v prvním poločase lepším týmem, ale zklamala je koncovka. Naopak my jsme v disciplíně proměňování šancí excelovali, byli jsme téměř stoprocentní.




Sestavy


FK Podhorácko 2015
K. Řeřucha [-] - M. Cakl [-] (80. P. KLíma [-] ) , J. Veselský [-] , M. Řepa [-] , M. Táborský [-] , M. Zikmund [-] (40. J. Klíma [-] ) , S. Lojda [-] , M. Lojda [-] , J. Lojda [-] , M. Totek [-] , J. Roupec [-]

FK Čáslavice-Sádek
J. Vaníček [-] - J. Hanzal [-] , D. Šmehlík [-] , M. Zikmund [-] , J. Mach [-] - J. Vecheta [-] (75. K. Vybíral [-] ) , T. Rygl [-] , P. Klika [-] , M. Busta [-] - J. Kopl [-] , P. Růžička [-] (82. J. Čurda [-] )

ŽK: 30. M. Lojda , 39. J. Roupec , 83. J. Lojda - 23. P. Klika , 39. T. Rygl , 70. P. Růžička . ČK: 89. M. Lojda - 72. P. Klika .
Hráči zápasu: S. Lojda - J. Vecheta .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KALÁŠEK Martin - VÍDENSKÝ Bohumil, FERDAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.