1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč urvala důležitou výhru se Smrkem


Branky


0

Fotbalisté Valče zaznamenali důležitou výhru proti Smrku a jsou stále v kontaktu se středem tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Do zápasu mohli vstupovat v lepším rozpoložení hosté ze Smrku, kteří před tímto zápasem měli na kontě 14 bodů, tj. o 4 více než domácí Valeč. Všechny však získali pouze v domácích zápasech a tak přijeli do Valče sérii proher ve venkovních zápasech ukončit. A cítili šanci - vždyť ve Valči dvě kola předtím zvítězily i Radkovice, gólem, který byl dosud pro ně jediným. Nicméně zápas začínal za stavu 0:0 a šance byly pro oba týmy stejné. Začátek zápasu patřil domácím, kteří kombinovali, ale pořád spíše po vápno, kde většina akcí končila. Hra Smrku byla bez nějaké mezihry, míč většinou letěl dlouhým nákopem rovnou od stoperů dopředu na útočníka Mana, který však v tomto zápase nepředstavoval větší ohrožení pro domácí. Největší šance poločasu byla bezesporu po narážečce domácích, kterou zakončoval domácí mladíček Salák z vápna pár desítek centimetrů od levé šibenice hostující branky.

domácí rozhodli deset minut před koncem

Po změně stran se probudili také hosté, kteří hýřili aktivitou a hrozili nebezpečnými závary v šestnáctce domácích. Jednou nepovedenou hlavičkou vyslal do brejku Mana domácí Vender, naštěstí pro domácí přidal do kroku stoper Pokorný a na poslední chvíli zbavil hostujícího útočníka míče. Tlak hostů Valečští přečkali a začali více riskovat a tlačit se kupředu. Už to vypadalo, že domácí rozdají body i Smrku, ale naštěstí v 81. minutě vystřelil vítězství domácím Martin Ludvík. Tyto tři body mohou mít vzhledem k vyrovnané tabulce pro domácí cenu zlata.



Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Procházka Daniel, hráč: Důležité tři body, výkon má do toho optimálního daleko, protože takové týmy bychom doma měli porážet větším rozdílem. S výsledky v podzimní části rozhodně nemůžeme být spokojení. Teď máme spoustu času na doléčení šrámů a od ledna se snad začneme s větším odhodláním připravovat na náročnou jarní část.




Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - O. Kopuletý [-] , J. Pokorný [-] , M. Chytka [-] , P. Chládek [-] (46. J. Ludvík [-] ) - M. Kárník [-] , D. Cabejšek [-] , M. Salák [-] , O. Molák [-] - M. Ludvík [-] - D. Vender [-] (61. M. Kopuletý [-] )

TJ FC Smrk
D. Klištinec [-] - D. Franc [-] , F. Wortner [-] , K. Ondrák [-] (71. V. Severýn [-] ) , V. Jaskula [-] - O. Maláč [-] , O. Suk [-] (55. T. Patočka [-] ) , Š. Hort [-] , M. Horký [-] (46. O. Sobotka [-] ) - T. Man [-] , T. Kratochvíl [-] -

ŽK: 53. D. Cabejšek , 61. M. Ludvík - 51. T. Kratochvíl , 52. O. Maláč , 68. F. Wortner , 84. D. Franc .
Hráči zápasu: O. Molák , M. Salák .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - VRZAL Vlastimil, KÁRNÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.