5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany B s přehledem vyhrály


Branky


0

Dukovany B si s převahou poradily s Třebenicemi a upevnily si třetí místo tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli již v první půli

V příjemném slunečném sobotním odpoledni se sehrálo fotbalové utkání mezi domácími Dukovany ,,B“ a hostujícími Třebenicemi. Domácí byli od začátku utkání aktivnějším týmem a vytvářeli si spoustu brankových příležitostí. První branka zápasu padla ve 12. minutě, kdy po zaváhání hostující obrany skóroval v samostatném úniku, střelou bodlem Smysitel. Druhou i třetí branku domácích vstřelil středopolař Horák, a tak byl stav utkání již po půl hodině hry 3:0. Hostující Třebenice hrozily především nebezpečnými centry do šestnáctky z pravé i levé strany. Do párslibných zakončení se dostával útočník Smilek, ale gólman Křišťál držel čisté konto. V 35. minutě byl ve vápně faulován hostujícím brankářem Smysitel a rozhodčí Burian nařídil pokutový kop. Ten ovšem trestuhodně neproměnil Ferus a nechal tak vyniknout brankaře Nykla. Domácí vstřelili ještě před poločasovým odchodem do kabin ještě jednu branku, kterou vstřelil technickou střelou do šibenice ze 30 metrů Hrubeš a Uzavřel tak poločasový stav na 4:0.

Domácí v pohodě zápas zvládli

Druhý poločas nabídl plno hezkých akcí na obou stranách. Hostující Třebenice se snažily zápas zdramatizovat, ale domácí obrana byla pozorná a odolná. Jedinou branku druhého poločasu viděli diváci v 56. minutě, když svojí 3 branku zápasu vstřelil Horák a završil tak hattrick. V 80. minutě měl ještě vyloženou šanci hostující Ondráček, ale z malého vápna hlavičkoval nad branku, a tak konečný stav zápasu tak zůstal na stavu 5:0.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001 B
Pislcajt Petr, hráč: Od začátku utkání jsme byli aktivnějším týmem a vytvářeli si spoustu brankových příležitostí.




Sestavy


SFK Dukovany 2001 B
M. Křišťál [-] - M. Fojtášek [-] (51. T. Kilián [-] ) , M. Němec [-] , L. Traxler [-] , P. Jílek [-] - S. Procházka [-] , M. Ferus [-] , O. Horák [-] (56. P. Horák [-] ) , Z. Hrubeš [-] - V. Soukup [-] (61. R. Soukup [-] ) , F. Smysitel [-] -

Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - J. Bárta [-] , J. Čtvrtníček [-] , M. Machát [-] , P. Smilek [-] (81. V. Palát [-] ) , M. Ondráček [-] , O. Věžník [-] (46. L. Svoboda [-] ) , P. Vrbka [-] , L. Hrbáček [-] (18. J. Jaroš [-] ) , P. Buďa [-] (69. M. Ondráček [-] ) , J. Fiala [-]

ŽK: 36. V. Soukup , 40. M. Ferus , 82. P. Jílek - 35. A. Nykl , 73. P. Smilek .
Hráči zápasu: M. Křišťál , O. Horák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BURIAN Vít - COUFAL Jan (N), BÁRTA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.