Mohelno v Březníku neuspělo


Branky


1

Březník potvrdil, že na domácím hřišti příliš body rozdávat nebude a porazil oslabené Mohelno 3:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvakrát se prosadil domácí Leoš Rybníček

Do nedělního derby s Mohelnem vstoupili domácí s jasným cílem urvat tři body před natěšenými ultras, tím spíš, když hosté do cca 25. minuty hráli o deseti. Hned ze začátku si místní vytvořili pár slibných příležitostí, kdy po jedné z nich po luxusním pasu Hadraby za obranu se řítil sám na gólmana Musil, ale při pokusu o přelobování trefil jen síť nad brankou. Po další akci z pravé strany se ke střele dostal opět Musil, jeho žblabuňku gólman hostů jen vyrazil k nekrytému Leoši Rybníčkovi, který důrazně dotlačil míč za brankovou čáru. O pár minut později se po kombinační akci domácích dostal ke střele zpoza vápna opět Leoš Rybníček a přízemní ranou k tyči rozveselil místní kotel. Do konce poločasu mohli domácí přidat další branky, ale i řadou nepřesností zůstalo skóre po poločase jen 2:0.

Domácí si výhru pohlídali

Ze začátku druhé půle přebrali iniciativu na cca 15 minut hosté, ale k žádné vyloženější šanci je pozorná obrana domácích nepustila. Poté po úniku od poloviny hřiště NEpotvrdil Musil pověst "paliče" a střelou k tyči nekompromisně zvýšil na 3:0 pro domácí! Zápas se poté víceméně dohrával ve středu pole a domácí si již v poklidu dokráčeli pro vcelku pohodové vítězství 3:0."



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březník
Flesar Michal, hrající trenér: Do zápasu jsme vstupovali takřka s optimální sestavou. Hosté začínali utkání s 10 hráči, čehož jsme využili a ujali se vedení 2:0 zásluhou Leoše Rybníčka. Hosty jsme pouštěli pouze do ojedinělých šancí. Největší šanci I. Foretníka zlikvidoval Zedníček. V druhé půli nás hosté přehrávali zejména ve středu pole. Ale většina jejich šancí zpravidla končila nepřesnou finální přihrávkou. Pojistku na 3:0 přidal Musil, který využil své rychlosti a nechal hostující obranu koukat pouze na svá záda. Mohelno podalo sympatický a fair play výkon, ale tři body zůstaly zaslouženě na domácí půdě.




Počet diváků: 60. Rozhodčí: TESAŘ Jiří - STANĚK Jaroslav (N), ŠANDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 10. 2017 23:46
Do dnešního derby s Mohelnem vstoupili domácí s jasným cílem urvat tři body před natěšenými ultras , tím spíš, když hosté do cca 25.min hráli o deseti. Hned ze začátku si místní vytvořili pár slibných příležitostí,kdy po jedné z nich po luxusním pasu Hadraby za obranu se řítil sám na golmana Musil,ale při pokusu o přelobování trefil jen síť nad brankou. Po další akci z pravé strany se ke střela dostal opět Musil,jeho žblabuňku golman hostů jen vyrazil k nekrytému Rybníčkovi, který důrazně dotlačil míč za brankovou čáru.O pár minut později se po kombinační akci domácích dostal ke střele zpoza vápna opět Rybníček a přízemní ranou k tyči rozveselil místní kotel. Do konce poločasu mohli domácí přidat další branky,ale i řadou nepřesností zůstalo skóre po poločase jen 2:0. Ze začátku druhé půle přebrali iniciativu na cca 15 min hosté, ale k žádné vyloženější šanci je pozorná obrana domácích nepustila. Poté po úniku od poloviny hřiště nepotvrdil Musil pověst paliče a střelou k tyči nekompromisně zvýšil na 3:0 pro domácí! Zápas se poté víceméně dohrával ve středu pole a domácí si již v poklidu dokráčeli pro vcelku pohodové vítězství 3:0.