1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov je k nezastavení


Branky


0

Ani nevyspitatelné Třebenice nedokázaly vykolejit dobře rozjetý Rudíkov a podlehly mu jasně 1:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vybojovali dvougólový náskok

Hosté měli více ze hry od úvodu zápasu. Do vedení 2:0 se dostali častějším držením balonu a domácí se k ohrožení branky dostávali vyjímečně. Velkou šanci měl po nahrávce Bárty , Čtvrtníček ale před bránkářem mířil vedle. Před koncem poločasu se po centru Kunceho zase dostal k zakončení Čtvrtníček, ale míč minul o pár centimetrů bránu.

Martin Skryja vstřelil čistý hattrick

Za stavu 4:0 nastřelil po úniku hostující Pavelec levou tyč. Gól domácích padl po vybojovaném míči Ondráčkem, kdy do prázdné branky skoroval Svoboda. Ten se do zakončení dostal i v závěru zápasu, ale sám proti golmanovi míjí bránu.



Ohlasy k zápasu


Horácký klub Třebenice
Konfršt Marek, hráč: Hosté měli více ze hry od úvodu zápasu. Do vedení 2:0 se dostali častějším držením balónu a my se k ohrožení branky dostávali výjimečně. Velkou šanci měl po nahrávce Bárty, Čtvrtníček ale před brankářem mířil vedle. Před koncem poločasu se po centru Kunceho zase dostal k zakončení Čtvrtníček, ale míč minul o pár centimetrů bránu. Za stavu 4:0 nastřelil po úniku hostující Pavelec levou tyč. Gól jsme dali po vybojovaném míči Ondráčkem, kdy do prázdné branky skóroval Svoboda. Ten se do zakončení dostal i v závěru zápasu, ale sám proti gólmanovi minul bránu.

FK Rudíkov
Trnka Lukáš, trenér: „Do utkání jsme vstoupili dobře, ale po prvním vstřeleném gólu jsme se až příliš uklidnili a nechali hrát i domácí, kteří to naštěstí nepotrestali. Na začátku druhé půle se nám podařilo odskočit na rozdíl třech branek, což domácí tým zlomilo a po zbytek zápasu jsme hru kontrolovali.



Sestavy


Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - L. Svoboda [-] , M. Filipec [-] , R. Kunce [-] , J. Čtvrtníček [-] , J. Fiala [-] , J. Bárta [-] (55. T. Ondráček [-] ) , J. Jaroš [-] , M. Machát [-] , P. Vrbka [-] (79. M. Konfršt [-] ) , M. Ondráček [-]

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - J. Pažourek [-] , J. Dobrovolný [-] , Z. Skryja [-] (81. J. Koch [-] ) , L. Benáček [-] (73. Z. Trnka [-] ) - J. Miškela [-] , V. Šula [-] , M. Mikyska [-] , P. Trnka [-] (86. V. Skryja [-] ) - L. Nožička [-] , M. Skryja [-]

ŽK: 64. R. Kunce - 74. P. Trnka .
Hráči zápasu: L. Svoboda - M. Skryja .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: HOLÝ Petr - PAVELEC Vojtěch, MRŇA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.