Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březník otočil vývoj zápasu ve svůj prospěch


Branky


0

Březníku se podařilo otočit výsledek proti rezervě Rapotic z 1:3 na 4:3 a udržel se tak na druhém místě tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili vývoj první půle

Do zápasu vstoupili lépe domácí a V. Franěk otevřel skóre už ve 12. minutě. Pak ale přenechali domácí iniciativu hostům, kteří je přitlačili, což vyústilo ve vyrovnávací branku ex-březnického Dvořáčka. Domácí pak neproměnili řadu slibných příležitostí na vedení v zápase. Do poločasu aktivní hosté stačili skóre otočit, když se chytrým obstřelem zdi při přímém kopu prosadil Milan Laš.

Domácí si dokráčeli pro výhru

Když se po přestávce prosadil hostující Konečný dorážkou po rohu, vypadalo, že je rozhodnuto. Hosté však poněkud povolili a prostřídali a zdravě naštvaní domácí se hrnuli do branky. Snížení zajistil poměrně brzy J. Franěk umístěnou střelou do levé strany. V 70. minutě přišlo vyrovnání, když hosté zaspali při přímáku a Libor Rybníček posadil lehounký míč přesně na hlavu nikým nehlídaného J. Fraňka, který jen drobně tečoval za bezmocného Sobotku. Po skrumáži v 80. minutě nebyl domácím uznán vítězný gól, který Sobotka vyškrábl pravděpodoně ještě na brankové čáře. Hosté odmítli vítězství, když zahodili rychlý brejk 2 na 1. Rozhodnout se nakonec povedlo domácím, kdy poprvé v životě skóroval Vojtěch Nováček, který začal s fotbalem až letošní sezónu!



Sestavy


TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - L. Rybníček [-] (63. V. Nováček [-] ) , M. Flesar [-] , R. Hadraba [-] , D. Břoušek [-] - L. Rybníček [-] , V. Franěk [-] , J. Musil [-] , M. Stříž [-] - J. Franěk [-] , M. Požár [-] (86. J. Chadim [-] ) -

FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - M. Oščádal [-] (79. A. Chatrný [-] ) , M. Pavlíček [-] (46. M. Škorpík [-] ) , J. Dvořáček [-] , M. Dobeš [-] , J. Tesař [-] , R. Zezula [-] , J. Konečný [-] , L. Man [-] (65. P. Kopuletý [-] ) , M. Laš [-] , D. Slaný [-]

ŽK: 42. D. Břoušek , 87. R. Hadraba - 88. R. Zezula .
Hráči zápasu: V. Nováček - J. Dvořáček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: RYGL Antonín - VYSKOČIL Jaroslav (N), KOLAŘÍK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.