Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kralice doma nestačily na Budišov-Nárameč B


0

Jasnou výhru 5:1 si odvezla rezerva Budišova ze hřiště Kralic, které tak spadly na poslední místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se udeřili dvakrát

Již před prvotním výkopem se na hřiště snášel sice mírný, ale vytrvalý déšť. Oba soupeře tak čekal těžký a podmáčený terén. Ten v úvodu lépe dokázali ovládnout hosté, když v 9.min. dokázali z trestného kopu z 20m zakončit pod břevno domácí branky a otevřít skóre utkání. Ve 20.min. nejprve hosté nevyužili brejkovou příležitost, když útočili 3 na 1, domácí pak z rychlého protiútoku však také neskórovali. Ve 25.min. měli domácí příležitost také skórovat z přímého kopu z rohu velkého vápna. Proti byl však golman hostí, který dokázal střelu přesně k tyči vyrazit na roh. To hosté dokázali ve 36.min opět z trestného kopu a opět pod horní tyč domácí brány zvýšit na 0:2. V závěru první půle pak měli domácí dvě velké příležitosti na vstřelení branky, ale v té první těsně přestřelili a druhou pak dokázala zblokovat obrana hostí.

Hosté skóre ještě navýšili

V druhé půli dokázali hosté po pěti minutách vsítit třetí branku, když domácí obrana reklamovala ofsajdové postavení a zapoměla bránit. Největší příležitost domácích pak přišla v 60.min, když zahrávali penaltový kop. Při něm se však vyznamenal hostující brankař a penaltu vychytal. O pět minut později se však domácí přece jen dočkali, to dokázali domácí zakončit individuální akci z půlící čáry a snížit na 1:3. Do konce utkání byly k vidění ještě dvě branky. Obě vsítili hosté, v 84.min po několika kličkách ve vápně domácích a v 90.min po rychlém protiútoku. Utkání tak skončilo výsledkem 1:5.



Ohlasy k zápasu


FC Kralice n.Oslavou
Tomek Jiří, vedoucí: I přesto, že byla hra mino výpna vyrovnaná, dokázali hosté mnohem lépe využít nabídnutých příležitostí a tak zaslouženě vyhráli.




Sestavy


FC Kralice n.Oslavou
A. Krčál [-] - M. Široký [-] , T. Chadim [-] , V. Polák [-] , P. Csicsó [-] , M. Peťa [-] , P. Hejtmánek [-] (46. T. Peťa [-] ) , A. Kabátek [-] (53. D. Janoušek [-] ) , J. Chadim [-] , J. Kopeček [-] , P. Němec [-]

FC Budišov - Nárameč B
Š. Věžník [-] - L. Vala [-] , T. Molnár [-] , D. Pavlíček [-] , O. Doležal [-] , M. Pavlíček [-] , P. Karas [-] , D. Čech [-] (67. Š. Mareček [-] ) , T. Jakubec [-] , M. Holubář [-] , O. Kazda [-]

ŽK: 76. P. Csicsó - 49. M. Pavlíček , 72. D. Pavlíček .
Hráči zápasu: T. Chadim - M. Holubář , Š. Věžník .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: TORMOVÁ Vlasta - NEKUDA Michal (N), MEZLÍK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.