2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 10:15

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov - Nárameč B doma vyzrál na Valeč


Branky


0

Nedělní dopolední zápas zvládla proti Valči lépe domácí rezerva Budišova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili jednou

Domácí Nárameč vstoupila do utkání mnohem lépe než hosté z Valče. Díky tomu si domácí vypracovali několik standartních situací, po kterých branka ovšem nepadla. Když hosté dokázali vyrovnat hru, tak paradoxně inkasovali. Když se domácí Holubář dokázal obtočit kolem obránce Chytky, který se ho snažil i za cenu faulu zastavit. To se mu ovšem nepovedlo. Holubář svoji individuální akci dokázal proměnit, když prostřelil brankáře Macka na zadní tyč. Hosté potom drželi do konce poločasu více míč na kopačkách. Ovšem jenom na vlastní polovině hřiště, protože domácí Nárameč jim víc nedovolila. Proto se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

 

Oba týmy daly po jedné brance

Jak skončil první poločas, tak pokračoval i ten druhý. Valeč více na míči, ale Nárameč pozorně bránila a nepouštěla ji do šancí. V 60. minutě přišel brejk domácích, když vybojoval na půlce balón Pavlíček Martin a předal ho Holubářovi. Ten poslal Valu do samostatného úniku a dokázal si poradit s brankářem Mackem. Hosté do konce zápasu už jenom hrozili ze standartních situací. Jednu se jim povedlo využít díky dobře hlavičkujícímu Pokornému.

 



Ohlasy k zápasu



SK Valeč
Procházka Daniel, hráč: Zápas podobný tomu, jaký jsme tu sehráli na jaře. My více držíme míč a domácí "kydají" všechny balóny na rychlého útočníka. Pak po dvou našich ztrátách míče dají dvě branky... Dnes jsme si minimálně bod zasloužili.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč z.s. B
Š. Věžník [-] - L. Vala [-] , T. Molnár [-] , D. Pavlíček [-] , O. Doležal [-] , M. Pavlíček [-] , P. Karas [-] , D. Čech [-] , Š. Mareček [-] , M. Holubář [-] , O. Kazda [-]

SK Valeč
Z. Macek [-] - P. Chládek [-] (62. M. Kopuletý [-] ) , M. Chytka [-] , O. Kopuletý [-] , J. Pokorný [-] (74. J. Kremláček [-] ) - D. Procházka [-] , J. Sirota [-] , D. Cabejšek [-] , F. Macek [-] - J. Brabec [-] , J. Ludvík [-] (89. P. Burian [-] )

ŽK: 60. O. Kazda , 67. M. Pavlíček - 73. D. Procházka .
Hráči zápasu: M. Holubář - J. Pokorný .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOVÁŘ Zdeněk - DLOUHÝ Lukáš, HOLÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.