2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov veze z Dukovan jeden bod


Branky


0

Fotbalisté Rudíkova si na hřišti Dukovan připsali první bodovou ztrátu, přesto nadále vévodí tabulce

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba tými vstřelily po jedné brance

Domácí začali velmi aktivně a hosté se k míči dostávali jen sporadicky. V 6. minutě si ve vápně hostů stopl míč Pislcajt, ale promeškal okamžik pro střelu a o míč přišel. V 8. minutě se do brejku dostali hosté, Nožička přihrál Trnkovi J. na levou stranu a ten poslal centr do vápna, na míč ve vápně nedosáhl Skryja M. V 11. minutě domácí Jašek poslal centr z pravé strany do vápna hostů, na míč si naběhl opět aktivní Pislcajt, tentokrát zakončil hlavičkou, ale netrefil odkrytou branku. 17. minuta a dlouhý centr na pravou stranu poslali domácí, míče se zmocnil Jašek a utekl obránci, vystřelil a hostující brankář konečky prstů vytěsnil míč mimo branku. Kolikrát už to platilo „nedáš – dostaneš“, V 19. minutě sebral na polovině hřiště míč hostující Skryja M. a řítil se společně s Trnkou J. na obránce domácího týmu, v pravý okamžik Skryja posunul na Trnku a ten podél brankáře poslal míč do sítě. Domácí to na chvíli zaskočilo, ve 22. minutě však podnikli útok po pravé straně, útok zakončili střelou mimo bránu. O minutu později to mohlo být pro hosty ještě veselejší, Nožička si narazil s Mikyskou a běžel sám na brankáře, sólo zakončil střelou, tentokrát výtečný zákrok vytáhl domácí brankář Křištál, který také konečky prstů vytáhl míč na rohový kop. Rohový kop zahrál hostující Trnka J. po zemi do vápna, tam si naběhl Mikyska a z „voleje“ vystřelil těsně nad bránu. Ve 30. minutě si pro „ztracený“ míč doběhl velmi aktivně a dobře hrající Trnka J., obešel obránce a vystřelil, brankář pouze míč vyrazil a do bezpečí jej odkopl domácí stoper. Přišla 35. minuta a nešťastná chvíle pro hosty, po pravé straně utekl Jašek, doběhl až k brankové čáře a snažil se projít podél brankové čáry, míč si ukopl a hostující obránce Skryja Z. Jaška zbytečně fauloval. Sám faulovaný poslal od brankové čáry (zkrácený rohový kop) centr po zemi do vápna, tečovaný míč se dostal k Traxlerovi a ten z malého vápna vstřelil branku a tak se šlo do kabin za stavu 1:1.

Oba týmy přidaly opět po jedné brance

Do druhé půle musel hostující trenér udělat změnu, zraněný Skryja Z. zůstal na lavičce a do hry šel Trnka Z. Ve 48. minutě zahrávali domácí trestný kop a domácí Pelán se ocitl sám před brankou hostů, byl cca 1 metr od brankové tyče a hlavičkoval vedle brány, nutno dodat, že nebyl v ideálním postavení k brance. V 53. minutě vyvážel míč z vlastní poloviny hostující kapitán Nožička, byl faulován, nepískalo se a domácí získali míč, přihráli Pislcajtovi a ten výstavní střelou do šibenice, kdy se míč otřel o obě tyče, otočil stav utkání. V 57. minutě došlo ke zranění i na straně domácího týmu a tak museli sáhnout ke střídání. Hostujícího kapitána Nožičku nespravedlnost zdravě vyhecovala, byl všude – bránil a posílal ideální přihrávky na své spoluhráče. V 58. minutě našel Nožička Štolpu, který poslal za beky Trnkovi J., který místo toho, aby šel sám na brankáře, tak míč zastavil a přihrál pod sebe Nožičkovi, který hradbu bránících hráčů neprostřelil. V 68. minutě Nožička na polovině hřiště přeskočil soupeře a poslal krásný centr mezi beky na Skryju M., který uplatnil svou rychlost a obráncům utekl, míč poslal podél vyběhnutého brankáře do sítě a bylo srovnáno. Na domácích hráčích bylo vidět, jak jim docházejí síly a sem tam se objevily i zdravotní problémy – křeče, natažený sval. Hosté byli do konce utkání aktivnější a mohli strhnout vítězství na svoji stranu. V 72. minutě Trnka J. poslal z levé strany centr do vápna. kde nejvýše vyskočil Štolpa, ale hlavičkou míč poslal mimo bránu. V 74. minutě to byl opět Štolpa, který dostal od Nožičky krásný centr za beky, dostal se až ke střele, ale mimo bránu. V 81. minutě nastal rozruch, když šel do souboje na pomezní čáře hostující Trnka J. s domácím kapitánem Traxlerem, po souboji zůstal na zemi ležet Traxler, ale ne na dlouho a hned vyskočil a mířil na Trnku, nakonec tam přiběhl ještě domácí Soukup. Aby rozhodčí uklidnil situaci, tak hostující Trnka J. a domácí Soukup uviděli ŽK. Poslední možnost ke vstřelení branky měli hosté, v 86. minutě proběhl mezi beky Skryja M. a vystřelil, domácí brankář opět výtečně zasáhl a míč vyrazil, míč doputoval ke Štolpovi, který měl problémy odražený míč zpracovat a tak z toho nebylo nic. Stav utkání zůstal 2:2.



Ohlasy k zápasu


Utkání jsme nezačali dobře, domácí nás 20 minut drželi na naší polovině hřiště. My pak využili první hrubky v obraně domácích a vstřelili branku. Bohužel jsme tento stav do poločasové přestávky neudrželi a po zbytečném faulu zahrávali domácí trestný kop a ve vápně jsme neuhlídali Traxlera a ten srovnal. Ve druhé půli jsme byli domácím vyrovnaným partnerem, ale inkasovali jsme my. Naši kluci to nevzdali a myslím si, že jsme po zásluze srovnali.
FK Rudíkov
Pislcajt Petr, hráč: Začali jsme lépe, více drželi míč, ale chyběla nám finální přihrávka. Rudíkov hrozil pouze po stranách rychlými záložníky.



Sestavy


SFK Dukovany 2001 B
M. Křišťál [-] - J. Fojtášek [-] , M. Jašek [-] , O. Horák [-] (76. F. Smysitel [-] ) , L. Traxler [-] - Z. Hrubeš [-] , L. Pelán [-] , M. Ferus [-] (57. S. Procházka [-] ) - I. Láníček [-] (68. V. Soukup [-] ) , M. Němec [-] - P. Pislcajt [-]

FK Rudíkov
L. Doležal [-] - J. Pažourek [-] , J. Dobrovolný [-] , Z. Skryja [-] (46. Z. Trnka [-] ) - J. Trnka [-] , M. Mikyska [-] , J. Koch [-] (79. V. Skryja [-] ) , P. Trnka [-] , L. Nožička [-] - M. Skryja [-] , O. Štolpa [-] -

ŽK: 81. V. Soukup - 81. J. Trnka .
Hráči zápasu: L. Traxler - M. Skryja , L. Nožička .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - KŘIŠŤÁL Tomáš (N), FOJTÁŠEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.