Březník začal sezónu výhrou nad Koněšínem


Branky


0

Koněšín navázal na mizerný závěr a prohrál s Březníkem 2:0 na jeho hřišti

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli diváci branku neviděli

Do Březníku přijel Koněšín, který by chtěl zapomenout na jarní část sezóny, kdy v posledních sedmi kolech uhrál jediný bod, což by se mu letos nemuselo vyplatit. Na jaře tady Koněšín navíc podlehl 2:1. V první půli snad byli střelci ještě myšlenkama někde na dovolené, a tak se diváci branky za pětačtyřicet minut nedočkali.

Domácí se prosadili hned dvakrát

Do druhé půle vstoupili domácí přeci jen aktivněji a v 61. minutě se jim podařilo otevřít skóre zásluhou Radka Hadraby 1:0. Hosté byli do předu téměř bezzubí a navíc je v 76. minutě ztrestal Jakuba Musil - 2:0. Domácí tým pak již neměl problém dotáhnout zápas do vítězného konce a připsal si tak velmi důležité vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - D. Břoušek [-] , R. Hadraba [-] (57. J. Trojan [-] ) , M. Stříž [-] , M. Flesar [-] - L. Rybníček [-] , V. Franěk [-] , J. Musil [-] (82. V. Nováček [-] ) , D. Vérosta [-] - J. Franěk [-] , M. Požár [-] (76. J. Kratochvíl [-] ) -

TJ Koněšín
M. Hůlka [-] - Š. Dvořák [-] (77. R. Babuněk [-] ) , P. Zahradníček [-] , R. Badura [-] , D. Dvořák [-] (57. M. Ševčík [-] ) , D. Pokorný [-] (83. Z. Řezáč [-] ) , T. Konečný [-] , M. Svoboda [-] , M. Loukota [-] , L. Karásek [-] (18. L. Konečný [-] ) , M. Pokorný [-]

ŽK: 34. M. Flesar - 24. Š. Dvořák .
Hráči zápasu: V. Zedníček - M. Pokorný .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - STANĚK Jaroslav (N), MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.