0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkovice nestačily doma na Třebenice


Branky


0

Třebenicím se v Radkovicích podařilo naplno zabodovat a vybojovat důležitou výhru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se jednou prosadili v závěru poločasu

Radkovice s Třebenicemi bojovaly v minulém roce spíše o záchranu, a tak by případný bodový zisk pomohl k dobře rozjeté sezóně, která bude pro všechny týmy velice náročná. Na jaře doma Radkovice zvítězily jediným gólem. První poločas se oba týmy jakoby hledaly v koncovce a nemohly se za celou půli prosadit. Vše ale utnul ve 43. minutě Tomáš Ondráček, který poslal hosty do kabin s vedením 0:1.

Třebenice se prosadili ještě jednou

Radkovicím se ani po změně stran nedařilo a všechny jejich třelecké pokusy skončily nezdarem. Vítr s plachet jim pak vzal nařízený pokutový kop, který bezpečně proměnil jediný střelec zápau Tomáš Ondráček -0:2. Tento výsledek si již hosté v pohodě pohlídali.



Sestavy


SK Radkovice
M. Kašparides [-] - J. Nemeškal [-] , Z. Nykrmajer [-] , J. Bruzl [-] , V. Štolz [-] , L. Štolz [-] (70. R. Odstrčil [-] ) , L. Pekárek [-] , L. Kočí [-] (66. R. Žák [-] ) , J. Pekárek [-] , T. Růžička [-] , V. Zahradník [-]

Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - R. Kunce [-] (85. M. Ondráček [-] ) , J. Čtvrtníček [-] (87. V. Palát [-] ) , M. Filipec [-] (89. F. Ondráček [-] ) , P. Vrbka [-] , T. Ondráček [-] , J. Jaroš [-] , M. Machát [-] , M. Ondráček [-] , L. Buchal [-] , V. Fiala [-]

Hráči zápasu: V. Štolz - T. Ondráček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - SÝKORA Milan (N), BÁRTA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.