Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice utrpěly doma debakl


0

Hrotovičtí fotbalisté nestačili doma na Přibyslavice a utrpěly těžký debakl

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dvakrát udeřili

Hrotovice se v minulém kole dočkaly prvních bodů, ale nyní je čekaly Přibyslavice, které začaly sezónu skvěle a patří jim třetí místo. Hosté začali zápas velice dobře a hned v 5. minutě Luboš Lopatář otevřel skóre -0:1. Domácí však hráli ještě do konce poločasu otevřenou partii, ale ve 44. minutě se Lukáš Matějek trefil na poločasových 0:2.

Druhou půli hosté naprosto ovládli

Druhou poločas už hosté naprosto ovládli a skóre pomalu a jistě přibývalo. V 53. minutě se trefil Luboš Lopatář a bylo to 0:3. V 58. minutě pak o úplném osudu utkání rozhodl Vojtěch Škorpík a bylo to 0:4. V 65. minutě pak Vojtěch Škorpík zvyšoval Jan Kovář na 0:5. V 75. minutě pak Pavel Micek prostřelil Jana Virgla po šesté a v 89. minutě uzavřel divoké skóre Jakub Rambousek.

 

 

 

 



Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Virgl [-] (70. V. Hutař [-] ) - F. Pekárek [-] - E. Pokorný [-] - R. Fiala [-] (86. T. Novotný [-] ) - B. Přepechal [-] , P. Růžička [-] , T. Hadraba [-] , L. Dvořák [-] (62. V. Škoda [-] ) , J. Kučera [-] , M. Horák [-] , T. Holoubek [-]

TJ Sokol Přibyslavice
F. Novák [-] - J. Skrobikowski [-] , M. Kopeček [-] , M. Picmaus [-] , M. Karafiát [-] - L. Matějek [-] , L. Venhoda [-] , J. Kovář [-] (85. F. Holub [-] ) , P. Šárka [-] - V. Škorpík [-] (65. P. Mícek [-] ) , L. Lopatář [-] (89. J. Rambousek [-] ) -

ŽK: 35. B. Přepechal , 70. R. Fiala - 42. L. Venhoda , 61. V. Škorpík , 69. J. Kovář , 72. M. Karafiát , 88. L. Matějek . ČK: 64. B. Přepechal .
Hráči zápasu: L. Lopatář .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MACEK Ivo - PAVELEC Vojtěch, ŠABATA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.