J. Trnka 51.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice opět bodovaly


Branky


0

Fotbalisté Přibyslavic si odvezli z těžké blatnické půdy bod za remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Utkání začalo vyrovnaně. Hrálo se na brejky a jeden z nich jako první proměnil ve 31. minutě hostující Škorpík, kdy z úhlu prostřelil brankáře domácích. Ve 38. minutě šli hosté po vyloučení brankáře Nováka za faul na domácího Sovu do deseti. Domácí se snažili vyrovnat a od vyloučení byli na hřišti lepším týmem. Šanci na vyrovnání měl z přímého kopu Šplíchal ale jeho střela šla pouze na břevno. 

Domácí brzy vyrovnali

V druhém poločase měli převahu opět domácí, kterou dokázali po krásné akci využít a vyrovnat na 1:1, kdy se trefil Trnka. O pár minut měl tutovku opět Sova, kdy obešel brankáře ale jeho střelu vyrazil z brány obránce. Další šance domácího Šplíchala skončili na břevně a tak se body z tohoto utkání dělily.



Ohlasy k zápasu


SK Blatnice
Trnka Jiří, trenér: Utkání jsme měli vyhrát, ale opět jsme spálili spoustu šancí a proto jsme se museli smířit s jedním bodem, toto musíme v dalších utkáních zlepšit. Aktivní byl dnes Lukáš Šplíchal. V obraně pracoval bez chybně a v utkání měl tři velké šance, které skončili jen na břevně.




Sestavy


SK Blatnice
J. Holík [-] - L. Šplíchal [-] , L. Tomšíček [-] , J. Trnka [-] , T. Cech [-] (60. J. Šimek [-] ) , M. Šabatka [-] , M. Sova [-] , M. Trnka [-] , D. Lojka [-] , M. Svoboda [-] , M. Karásek [-]

TJ Sokol Přibyslavice
F. Novák [-] - M. Karafiát [-] , M. Kopeček [-] , J. Skrobikowski [-] , F. Holub [-] - L. Matějek [-] , J. Kovář [-] , L. Venhoda [-] , J. Packa [-] (41. M. Picmaus [-] ) , P. Šárka [-] - V. Škorpík [-]

ŽK: 36. M. Karásek , 73. L. Tomšíček - 25. M. Karafiát , 84. L. Venhoda . ČK: 38. F. Novák .
Hráči zápasu: L. Šplíchal - V. Škorpík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - VÍDENSKÝ Bohumil, KONVALINA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.