Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabená rezerva Pacova nebyla pro tu Kamenickou žádným soupeřem


Branky


17

Zprvu se očekával vypjatý a vyrovnaný souboj dvou rezervních týmů, které patří k tomu lepšímu, co Poutník liga nabízí. Jenže situací, která nastala, kdy v jeden den hrál jak první tým Pacova, tak i "béčko" se objevily právě z pohledu pacovských závažné potíže. Výrazně oslaben tak Pacov vyrazil do Kamenice nad Lipou a otázkou nebylo zda tady vyhraje, ale kolik si jich s sebou domů odveze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pacov vydržel půl hodiny držet krok, poté se rozpoutala one team show

První minuty přinesly mdlý výkon domácích hráčů Kamenice nad Lipou B proti zjevně oslabenému soupeři. Až po patnácti minutách se začala převaha TJ Slovanu postupně projevovat, skóre se ale stále neměnilo. To až po půlhodině hry otevřel gólový účet Tomáš Zharadník. V závěru prvního poločasu přidaly rychle po sobě dva góly Lukáš Kašparec a Jan Hlavatý. Skóre 3:0, které se začínalo měnit čtvrt hodiny před koncem prvního poločasu tak pro hostující Pacov nevěstilo vůbec nic dobrého a na obzoru se tyčila katastrofa, která naplno vypukla ve druhé pětačtyřicetiminutovce.

Druhý poločas semlel hosty definitivně, sedm gólů hovoří samo za sebe

Na nějaký vzdor se TJ Slavoj vůbec neměl sílu vzmoci. Zápas se minutu po minutě proměňoval v exhibici a ukazatel skóre se měnil pomalu častěji, než časomíra. Do druhého poločasu naskončil vedle dalších hráčů Kamenice nad Lipou i Jiří Houser, který se po šesti minutách prosadil poprvé a v 60. minutě přidal svůj druhý gól a navýšil vedení domácích na 5:0, jenže to ani zdaleka nebyl konec. Za dvě minuty se podruhé v utkání prosadil Lukáš Kašparec a brzy po něm následovala i trefa Viléma Kupky. V 76. minutě završil hattrick Lukáš Kašparec a vstřeleným gólem se do statistik zápasu zapsal i Jan Ira. Třemi nastřílenými góly ale poslední slovo Lukáš Kašparec neřekl a prosadil se i počtvrté. Pomalu přehřívající se ukazatel skóre se nakonec zastavil na závratném rozdílu 10:0, jenž pouze vypovídá o jednoznačnosti tohoto utkání, které v poločase druhém hrál pouze jeden tým.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Tři body jsou dobrý. Ale soupeř byl tak oslaben, že se to nedá hodnotit. Snad se dá soupeř dohromady, páč to s Pacovem byli vždy zajímavý a vyrovnaný bitvy. Nyní nás čekají dva těžké zápasy na neoblíbených hřištích v Plačkově a Žirovnici. Tam se bude muset o body bojovat naplno.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Klusáček [-] , J. Pfaur [-] , P. Macháček [-] (24. D. Růžička [-] ) , L. Novák [-] (46. J. Houser [-] ) - L. Kašparec [-] , J. Nechvíle [-] (46. P. Zdeněk [-] ) , V. Kupka [-] , J. Ira [-] - T. Zahradník [-] (46. M. Strašík [-] ) , J. Hlavatý [-] (68. P. Šiška [-] ) -

TJ Slavoj Pacov B
J. Lapáček [-] - Z. Holejšovský [-] , A. Pícha [-] , L. Mařinec [-] , J. Zabloudil [-] , J. Vlach [-] , J. Kuran [-] , M. Zíka [-] (72. J. Kerouš [-] ) , O. Svoboda [-] , J. Rathouský [-] , L. Václavík [-]

ŽK: 16. P. Macháček .
Hráči zápasu: L. Kašparec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TŮMA Petr - ŠTANGL Josef (N), PAVELEC Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Jakub Vincenc
Tip experta: výhra domácích

Možná by tomuto utkání slušela spíše remíza, ale bengo Pacova se údajně nachází v krizi a bojuje s nedostatkem hráčů, který řeší dorostenci. Nevím, kdy hrají „A“ týmy obou těchto klubů, ale Kamenice to zvládne tak jako tak.

Tip: výhra hostů

Zápas dvou juniorek, které papírově patří ke špičce soutěže. Oba týmy mají na jaře zatím 5 výher a 2 prohry a další výhru si na své konto připíšou hosté, kteří znovu využijí i výpomoci z "áčka".

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích