0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí prohra s Počátkami znamená pro Pacov značnou komplikaci


Branky


44. R. Měkuta , 53. M. Žižka , 69. T. Váňa (p.)
0

Do Pacova vyráželi hráči Počátek po týdenní pauze poté, co bylo utkání s Lukavcem minulý týden odloženo na Listopad a rozhodně chtěli v roli mírného outsidera svého soupeře potrápit, což nakonec vyšlo na výbornou. Výhra 3:0 z Pacova má pro Počátky cenu zlata a před domácím utkáním s Kamenici nad Lipou "B" jde o vítané povzbuzení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas rozsekl gólem do šatny Radim Měkuta

První poločas, jenž byl od prvních minut velmi vyrovnaný, žádnou velkou střeleckou ani gólovou podívanou domácímu publiku nepřinesl. Naopak, na hřišti to značně jiskřilo, během prvního poločasu udělil rozhodčí Faltýnek rovnoměrně na obě strany po dvou žlutých kartách, což hovoří samo o sobě o vypjatosti tohoto utkání. TJ Slavoji Pacovu "B" se vůbec nedařilo naplňovat svou roli favorita, naopak hráči TJ Spartaku Počátky dokázali těsně před koncem prvního poločasu vstřelit úvodní a pro průběh utkání zcela zásadní gól, pod který se svou střelou po akci z protiútoku podepsal hlavní tahoun počáteckých, Radim Měkuta. Do kabin se tak odcházelo za trochu překvapivého, nicméně zaslouženého stavu 1:0 pro hosty z Počátek.

Počátky si druhý poločas ohlídaly dalšími dvěma góly

Gól do kabiny domácí Pacov evidentně nalomil, zatímco hosté měli otěže z počátku vyrovnaného zápasu stále výrazněji ve svých rukách. Hned v 53. minutě vedení hostů navýšil Martin Žižka, čímž jen stvrdil herní převahu Počátek i na ukazateli skóre. Zhruba dvacet minut před koncem utkání byla navíc ve prospěch TJ Spartaku odpískána penalta, kterou bezpečně proměnil Tomáš Váňa a hostující tým si své bezpečné třígólové vedení po zbytek utkání s dnes bezmocným pacovským týmem již pohlídal. Pro Počátky to tak jsou velice vítané tři body, které jim prozatím zajišťují pohodlné umístění ve středu tabulky, naopak Pacov se touto prohrou nebezpečně přiblížil k sestupovému pásmu s již třetí prohrou po čtyřech odehraných kolech.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Pacov B
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Očekával se vyrovnaný zápas, ve kterém měl podle předběžných odhadů dominovat hlavně domácí pacovský tým, opak byl ale pravdou. TJ Spartak Počátky se zjevně úspěšně zatím oklepávají po mizerné loňské sezóně v I.B třídě a se značně obměněným a omlazeným kádrem se jim výsledkově vcelku daří. Zato Pacovské "béčko" zůstává s pouhou jednou výhrou po odehraných čtyřech kolech za očekáváním.




Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - J. Zabloudil [-] , R. Vítamvás [-] (58. R. Buchar [-] ) , J. Přibyl [-] (46. M. Pučálek [-] ) , J. Rathouský [-] (80. A. Pícha [-] ) , L. Václavík [-] , M. Zíka [-] , P. Gavrecký [-] , L. Šlechta [-] , F. Tomovič [-] (46. R. Doležal [-] ) , J. Černý [-] (46. P. Miskai [-] )

TJ Spartak Počátky
M. Burza [-] - T. Váňa [-] (87. J. Sálus [-] ) , L. Matys [-] , R. Měkuta [-] , J. Poslušný [-] (46. M. Žižka [-] ) , D. Švarc [-] , J. Vojta [-] (46. J. Bouzek [-] ) , J. Doležal [-] , T. Pavlíček [-] , M. Pavlíček [-] , Z. Mocek [-]

ŽK: 26. J. Černý , 33. J. Rathouský , 64. P. Miskai , 69. M. Zíka - 24. D. Švarc , 32. R. Měkuta , 59. L. Matys .
Hráči zápasu: R. Měkuta .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - MAŘINEC Lukáš (N), BRÝNA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.