5:1
(4:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichov přejel Řetězárnu


Branky


0

Česká Ves, která na jaře zažívá obrovskou herní i výsledkovou krizi, v posledním kole 1.A tř. sk. A mohla alespoň malinko napravit svou pošramocenou reputaci. Ani v Jindřichově ale změna nepřišla, Řetězárna prohrála v Jindřichově 5:1 a po vydařeném podzimu patří s šesti jarními body k největším zklamáním. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut zápasu se hrála poměrně otevřená partie a hned ve třetí minutě se poprvé měnilo skóre, když se trefil domácí kanonýr Petr, který se do té doby objevil v ještě jedné obrovské příležitosti, která však brankou ještě neskončila. I tak ale po druhé šanci Petra Řetězárna od samotného úvodu prohrávala. Další minuty to ale byli právě hosté, keří byli aktivnější a v následujících pěti minutách si vytvořili dvě slibné šance na srovnání skóre. V obou šancích ale hostující útočník Bruckner nedokázal v samostatném nájezdu překonat brankáře Málka. A tak se o slovo opět přihlásil Petr, který vstřelil svůj druhý gól a posunul sebevědomí hostů jež níž. Ve 13. minutě se pěknou individuální akcí prezentoval Babčák, který obešel tři bránící hráče domácích a přesnou střelou snížil na rozdíl jediné branky. V následujících dvou šancích gól visel doslova na vlásku, ale v obou případech hosty zachránila branková konstrukce. Deset minut před poločasovou přestávkou je pro hosty ještě hůř, jelikož na světelné tabuli svítí skóre 3:1 po další brance Petra, který si tak připsal hattrick. Jen o chvíli později už to vypadá na pořádný debakl pro hosty, když čtvrtou trefu domácích přidal Dian. Pět minut před koncem poločasu se již potřetí v tomto zápase řítil Bruckner zcela sám na Málka, ale stejně jako předtím jeho snažení skončilo nezdarem. Ještě před tímto momentem se slibnou střelou prezentoval Babčák. Skóre se již ale neměnilo. 

Se začátkem druhé půle se čekalo, jak se dokáže zdecimovaný tým Řetězárny odhodlat alespoň k důstojnému poslednímu poločasu v sezoně. A hosté nezačali vůbec špatně. V 50. minutě se v šanci objevil Michálek, ale nedokázal hlavou prostřelit Málka. O minutu později má obrovskou a takřka tutovou šanci Nedvěd, ale v zakončení nepochopitelně selže a jen demonstroval, jaké jaro jeho tým prožívá. 55. minuta přinesla další samostatný postup na domácího Málka, ale tentokrát si na něm vylámal zuby Samolej. V 58. minutě se do další slibné pozice dostal Michálek, ale ani tentokrát se nedočkal kontaktní branky. Dvacet minut před koncem si Jindřichov vytvořil první výraznější příležitost ve druhém poločasu a ihned z toho byla zásluhou Vinklera pátá branka za zády hostujícího brankáře. Absolutní nemohoucnot v zakončení  podtrhl pět minut před koncem zápasu Nedvěd, který dostal možnost zahrávat pokutový kop, ale ani tato situace nepřinesla radost do hostujících řad, jelikož obránce Řetězárny touto šancí pohrdl. Hráči České Vsi tak už jen hypnotizovali světelnou tabuli a prosili rozhodčího o smilování v podobě závěrečného hvizdu, po kterém na hráčích hostujícího týmu bylo vidět značné zklamání, když po povedeném podzimu zakončili sezonu na osmém místě, pouhé tři body před dvanáctými Štíty. Jindřichov se v konečné tabulce umístil na jedenáctém místě. 



Sestavy



SK Řetězárna
D. Čzedroň [-] - D. Nedvěd [-] , R. Samolej [-] , M. Salva [-] - A. Obšil [-] , L. Václavský [-] , J. Babčák [-] , Z. Opravil [-] , R. Hrabala [-] - R. Michálek [-] , J. Bruckner [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.