Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Moravském Berouně pro Maletín


0

Třetí tým tabulky, 1. FC Maletín, který se po vítězství v tomto zápase a případném zaváhání Bohuňovic mohl posunout na konečnou druhou příčku, se v posledním kole 1.A tř. sk. A představil na půdě Moravského Berouna, který letos předvádí na domácím hřišti slušné výkony a body se odsud nevozí zrovna lehce. Na Maletín to ale tentokrát domácím nestačilo a po hattricku Lukáše Michalčáka si hosté odvezli tři body po výhře 3:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Někteří fanoušci se ještě ani neusadili a byla tu první komplikace pro domácí. Hosté zahrávali přímý kop, který domácí brankář Baroš pouze vyrazil před sebe a nikým neatakovaný Pagáč doklepl míč do sítě. Maletín tedy vedl 0:1, ale domácí měli ještě celé utkání na odpověď. A ta také přišla. Berounský záložník Lacman vyslal krásnou kolmici na rozběhnutého Malinovského, ten si kličkou položil brankáře a do prázdné brány dokázal vyrovnat. Domácí byli tímto úspěchem uspokojeni a tak opět udeřil Maletín. Lukáš Michalčák potáhl míč po pravé straně, svým průnikem se dostal prakticky až na brankovou čáru, ale místo zpětné přihrávky poslal míč střelou na první tyč přímo do brány Berouna. Na tahu byli opět domácí, kteří byli odhodláni podruhé v zápase vyrovnat. Do poločasu ovšem inkasovali třetí branku. Hosté zahrávali nepříliš nebezpečně vypadající standartní situaci, kterou se hráči Maletína rozhodli rozehrát nakrátko. Následný centr ale překvapil všechny bránící hráče včetně brankáře Baroše a míč, nikým netečovaný, skončil až v domácí síti. Poločas tedy skončil výsledkem 1:3.

Do druhého poločasu vstoupili domácí odhodlaní zápas alespoň zdramatizovat. Naneštěstí pro ně to ale byli právě berounští, kteří inkasovali. Obránci Berouna ve snaze o konstruktivní rozehrávku ztratili míč a Lukáš Michalčák, hráč s třetiligovými zkušenostmi, neměl sebemenší problém obstřelit Baroše. Domácí se přecejen dočkali vstřelené branky. Pohanka nastřelil míč na bránu Hajtmara a Malinovský míč šikovně tečoval do sítě. Tato trefa znamenala druhou branku v zápase pro mladého útočníka domácích. Hned v zápětí to ale bylo opět o tři branky, když se opět trefil Lukáš Michalčák a završil tak hattrick.  Pro šikovného maletínského středopolaře to byla devatenáctá trefa v sezoně. Domácí soubor již neměl co ztratit a vrhl všechny síly do útoku. Maletín nedokázal v obrovské šanci vstřelil šestou branku a tak udeřilo z následného protiútoku na druhé straně. Malinovský poslal míč do vápna hostujícího týmu, R. Vlček sklepl na Klusáka a ten s klidem snížil. Nic dalšího už se v zápase neudálo a Maletín tak zvítězil v Moravském Berouně 3:5.



Sestavy


TJ Granitol Moravský Beroun
L. Baroš [-] - T. Vlček [-] , R. Pavlas [-] , J. Mužátko [-] , T. Galík [-] - T. Klusák [-] , P. Frančák [-] , D. Lacman [-] , R. Vlček [-] - N. Malinovský [-] , M. Žáček [-]

TJ Maletín
L. Hajtmar [-] - L. Rattay [-] , M. Beran [-] , J. Nevrlý [-] - D. Beran [-] , L. Michalčák [-] , M. Chudáček [-] - M. Michalčák [-] , R. Pagáč [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.