2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

26.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Leština otočila zápas s Rapotínem


Branky


0

Zápas 26. kola 1.A tř. sk. A mezi Leštinou a Rapotínem byl souboj sousedů v tabulce, poslední zápas tedy mohl vylepšit celkové postavení týmů. Neočekávalo se tedy, že by kterýkoliv ze soupeřů nešel do utkání s tohou dovést ho do vítězného konce. Rapotín se brzy dostal do vedení, ale Leština ještě do poločasu dokázala otočit. Ve druhém poločase už žádná branka nepadla a Leština tak napsala vítěznou tečku za sezonou, když zdolala Rapotín 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapotín se v utkání musel obejít bez tří stabilních členů základní sestavy a od prvních minut to bylo znát. Po velké chybě v hostující obraně se do obrovské šance dostal domácí útočník, ale po této šanci se skóre ještě neměnilo. Po odehraných deseti minutách měla Leština další příležitost ke vstřelení první branky zápasu, ale projektil vyslaný směrem k hostujícímu brankáři Andělovi se nevlezl mezi tři tyče. K první šanci se o pár minut později propracovali i hosté a hned z toho byla úvodní branka. Po centru Hudce si skvěle individuálně poradil Březina a přízemní střelou poslal svůj celek do vedení 0:1. Po půlhodině hry domácí zahrávali rohový kop a nadvakrát dokázali překonat Anděla - 1:1. O pět minut později byl obrat dokonán, když domácí útočník obešel posledního hráče hostů Göbela a nekompromisně na zadní tyč rozvlnil sít rapotínské branky. Poločasové skóre tedy bylo 2:1. 

Do druhého poločasu se čekal nápor hostů, kteří se poženou za vyrovnáním, ale první velkou šanci si vypracovali domácí. Po skvělé kombinaci ale nakonec míč proletěl jen pár centimetrů vedle branky hostů. Z následného protiútoku se do dobré šance dostával Březina, ale ve finální části si příliš předkopl míč a z nadějné akce sešlo. O pár minut později se po chybě v komunikaci srazili obránci Rapotína, ale gólovou střelu nakonec zblokoval obětavým zákrokem vracející se Štěpán Hudec. V 65. minutě se neujala ani Čechova střela, kterou domácí brankář dokázal vyrazit na roh. Poslední desetiminutovku hosté bušili do domácích ve snaze vytvořit si šance na vyrovnání. Kromě několika rohových kopů a sporadických centrovaných míčích do vápna domácích si ale žádnou gólovou příležitost nevypracovali. Utkání tedy skončilo v poměru 2:1. Leština zakončila sezonu na pátém místě se ziskem 41 bodů, její dnešní soupeř je o jednu příčku a tři body horší. 



Sestavy



TJ Jiskra Rapotín
T. Anděl [-] - V. Mrázek [-] , J. Göbel [-] , B. Hudec [-] , M. Holomek [-] , M. Kocourek [-] - T. Indra [-] (60. L. Čech [-] ) , Š. Hudec [-] , P. Žerníček [-] , O. Trunkát [-] (75. P. Končický [-] ) - M. Březina [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.