1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

26.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Lošticích rozhodl druhý poločas


Branky


89. J. Fialek - 80. M. Havelka , 85. J. Judas
0

Poslední kolo 1.A tř. sk. A svedlo dohromady týmy Loštic a Černovíra, tedy celky ze spodní části tabulky, které zažívají podobně nevydařenou půlsezonu. Domácí se jedině výhrou mohli vyšvihnout z předposledního místa. Po bezbrankovém poločase se ale hosté zásluhou Havelky a Judase dostali do vedení 0:2 a domácí dokázali pouze korigovat brankou Fialka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediné utkání 26. kola hrané v neděli začalo poměrně vlažně a soupeři se spíše oťukávali. Hosté drželi míč a domácí vyčkávali na vlastní půli s cílem podnikat rychlé brejky. Do první velké šance se dostal hostující J. Špička. Ten dostal dlouhý míč za obranu, ale při pokusu přehodit domácího brankáře netrefil vůbec branku. Další minuty zápasu nabízely totožný scénář. Míč byl většinou v držení Černovíra a domácí se prezentovali pouze dlouhými nákopy, se kterými ale hostující obrana neměla výraznější potíže. Další gólovou příležitost měli opět hosté, ale Švajda se šancí naložil stejně jako v předchozí situaci Špička a poslal v tísni míč mimo domácí branku. Po standartní situaci Černovíra se do ojedinělé šance dostaly i Loštice. Po rychlém brejku ale domácí útočník pálil těsně vedle. Opticky byli celý první poločas fotbalovejší hosté, ale mimo šance Špičky a Švajdy si dokázali vypracovat pouze územní převahu a několik rohů a standartních situací. Po jedné z nich poslal Géc v dobré pozici míč vysoko nad. 

Do druhého poločasu udělal hostující trenér Zmrzlý dvě změny v sestavě a změnil rozestavení hry na jediného útočníka a pět záložníků. Z počátku to ale nevypadalo na tah, který by měl výrazně ovlivnit osud zápasu. Obraz hry ale zůstal nezměněn. Hosté se snažili tvořit hru, ale dál než po šestnácku jejich útočná snaha nedošla. Nakonec se ale Černovír přece jen dokázal dostat do obrovské šance, kdy po kolmici za obranu uháněl Havelka na domácího brankáře. Hostující kanonýr se šance nezalekl a kolem strážce loštické svatyně pohodlně zavěsil. Další výrazný moment přišel na druhé straně. Po zmatcích v obraně hostů musel zatáhnout za záchranou brzdu Géc a poroučel se předčasně do sprch. Tato situace domácí nabudila a vytvořili si několik slibně vyhlížejících šancí a rohů, ale hosté i s notnou dávkou štěstí stále hájili čistý štít. O několik minut později postupoval Havelka znovu na brankáře Loštic, ale těsně před hranicí šestnácky byl faulován a domácí obránce viděl žlutou kartu, za kterou mohl hlavnímu rozhodčímu zápasu určitě hodně děkovat. K přímému kopu se postavil nejstarší hráč v kádru hostů Judas a překvapivou střelou po zemi podél zdi zvýšil na 0:2. Zápas už se zdál rozhodnutý, ale další šance přece jen ještě přišly. Bohužel pro domácí pouze jedina z nich skončila v černovírské síti, když se trefil Fialek. Černovír si tedy z Loštic odvezl tři body a posunul se na desáté místo. Loštice sezonu zakončili na předposlední, třinácté příčce. 



Sestavy


SK Loštice
J. Mikeš [-] - J. Hejný [-] , M. Dajčar [-] , D. Byvan [-] - J. Fialek [-] , T. Dluhý-Smith [-] , T. Pekarovič [-] , R. Petruška [-] - J. Másilko [-]

TJ Slovan Černovír
J. Gross [-] - L. Murárik [-] , J. Judas [-] , M. Géc [-] , A. Špička [-] - E. Pulkert [-] (46. P. Ježo [-] ) , P. Švajda [-] , P. Vyroubal [-] (65. K. Okleštěk [-] ) , J. Špička [-] (65. T. Kesler [-] ) - M. Kuba [-] (46. D. Zdráhal [-] ) , M. Havelka [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.