M. Kuba 45.
1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 10:00

25.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuňovice vyhrály v Černovíře a jsou druhé


Branky


0

Při krásném nedělním dopoledni se ve 25. kole 1.A tř. sk A utkaly týmy Černovíra a Bohuňovic. Při pohledu na tabulku bylo zřejmé, že oba celky mají letos naprosto odlišné starosti. I když se výhra nerodila lehce, hosté potvrdili roli favorita a posunuli se na druhou příčku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání probíhalo za úmorného vedra a zřejmě i z toho důvodu příliš šancí nepřineslo. V první se objevili v patnácté minutě domácí, ale nakonec ani nedokázali ohrozit Hodoňovu branku. Na další šanci si museli fanoušci počkat až na polovinu prvního poločasu. To hosté zahrávali rohový kop, míč po hrubé chybě obránců a brankáře propadl na malém vápně až na zem a nikým nekrytý Jasenský ho pohotově uklidil do brány. O pár minut později měl Černovír šanci na vyrovnání, ale střílená přihrávka z levé strany pouze proletěla malým vápnem. Následující momenty na druhé straně znamenaly už dvougólové vedení Bohuňovic. Na krásný přímý kop A. Fryčáka si na penaltovém puntíku ukázkově naskočil Martin Fryčák a hlavou rozvlnil domácí síť podruhé. Tři minuty před koncem Vašenka krásně přešel přes obránce, kličkou se zbavil i brankáře a zpětnou přihrávkou hledal zcela volného A. Fryčáka, kterému už stačilo jen dorazit míč do prázdné brány. To se ale nestalo, Fryčák se při pokusu o zakončení zranil a domácí odkopli míč do bezpečí. Fryčák navíc musel být střídán. Hosté se poté dožadovali odpískané penalty po zákroku na Vašenku, ale gesto hlavního rozhodčího bylo nekompromisní a hra pokračovala dál. Těsně před poločasovou přestávkou Pulkert přešel přes dva bránicí hráče hostů, zpětnou přihrávkou našel Kubu a ten snížil na rozdíl jediné branky. 

To druhý poločas byl na šance ještě skromnější. Hosté se již v třicetistupňovém vedru nechtěli nikam hnát a snažili se hlavně udržet prozatímní skóre zápasu. Domácí se snažili s výsledkem něco udělat, míč drželi více než hosté, ale k šancím to nevedlo. Bohuňovice spoléhaly hlavně na brejky. Ojedinělou šanci hostů na navýšení skóre a prakticky rozhodnutí zápasu měl Machala, ale jeho střela byla sražena na roh. Poté mohl vyrovnat Kuba, ale jeho střela po centru Hanouska se mezi tři tyče nevešla. Vypadalo to na ještě jednu šanci na vyrovnání pro domácí, ale Ježo v dobré pozici nedokázal zpracovat. Domácí se snažili dlouhými nákopy o závěrečný nápor, ale nevytvořili si žádnou šanci a hosté poměrně bez problémů dokázali výsledek uhájit a po zaváhání Maletína se posunuli na druhé místo. 



Sestavy


TJ Slovan Černovír
J. Gross [-] - D. Zdráhal [-] , P. Ježo [-] , M. Géc [-] , A. Špička [-] - E. Pulkert [-] , P. Vyroubal [-] , K. Okleštěk [-] , T. Kesler [-] - M. Kuba [-] , M. Havelka [-]

TJ Sokol Bohuňovice
J. Hodoň [-] - J. Beneš [-] , M. Kouřil [-] , E. Jasenský [-] - M. Fryčák [-] , F. Machala [-] , M. Fryčák [-] , A. Fryčák [-] , L. Nesvadba [-] - J. Vašenka [-] , L. Veselský [-]

Hráči zápasu: M. Fryčák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.