Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 16:30

25.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeseník podle očekávání v Bludově nezaváhal


Branky


0

25. kolo 1.A tř. sk. A svedlo dohromady nejhorší a nejlepší celek letošního ročníku. Tedy SK Bludov a FK Jeseník. Domácí jsou již jistým sestupujícím, zatímco Jeseník má již dávno jistý postup do krajského přeboru. Neočekávalo se tím pádem příliš dramatické utkání. Jeseník potvrdil roli favorita a Bludovu nasázel pět gólů. Bludov jen opticky korigoval na 1:5 gólem v poslední minutě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od úvodu utkání nic nenasvědčovalo tomu, že by si Jeseník měl z Bludova odvážet méně než tři body. Bez problémů držel míč a pravidelně se dostával do nebezpečných situací. Již ve druhé minutě Minka orazítkoval břevno střelou z velké dálky, a první gól doslova visel na vlásku. Ten nakonec přišel v 7. minutě. Hanzlík se dostal k odraženému míči a z hranice pokutového území přízemní střelou k tyči poslal Jeseník do vedení. I vzhledem k úmornému vedru se několik následujících minut odehrávala spíše vlažnější pasáž bez brankových příležitostí. Domácí zahrávali pouze několik rohů, ale k přímému ohrožení Koukolovy branky se nedostali. Ve 40. minutě Kysela vybojoval u postranní čáry míč a předložil gólovou přihrávku Lukáši Woitkovi, který se v těchto situacích neplete. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 0:2.

Ani druhý poločas nebyl vyloženě reklamou na fotbal. Hráči spíše šetřili s dechem a nepouštěli se do zbytečných sprintů a soubojů. Minka se uvedl stejně jako na začátku prvního poločasu dalekonosnou střelou do břevna. Jeseník i nadále v poklidu kontroloval hru. V zápětí mohli domácí překvapivě vstřelit kontaktní gól, to by ale nebezpečná střela nesměla skončit těsně vedle tyče.  O pár minut později to bylo už o tři góly. Woitek utekl po křídle a jeho centr na přední tyč pohotově tečoval Bříza za záda brankáře domácího týmu. V 70. minutě přišla nejhezčí akce utkání. Mlynář, Bříza a Plhák si z jednoho doteku vyměnili míč a prve jmenovaný nakonec uklidil míč k tyči. Deset minut před koncem Jeseník vstřelil další branku. Na Woitkův centr Bříza ani brankář domácích nedosáhli a Kysela měl tedy úlohu hodně snadnou a do zcela prázdné brány zvyšoval na 0:5. V poslední minutě se Woitek řítil na brankáře Bludova, ten mu ale radost nedopřál a samostatný nájezd mu vychytal. Hned z následující brejkové situace se čestného úspěchu dočkali i domácí. Víc už se na hřišti odehrát nestihlo a Jeseník si tedy z Bludova odvážel tři body za výhru 1:5.



Sestavy



FK Jeseník
J. Koukol [-] (46. M. Vrána [-] ) - V. Keltner [-] (75. J. Vavrač [-] ) , J. Karakasidis [-] , D. Macura [-] , T. Glac [-] (55. P. Glac [-] ) - J. Nepožitek [-] (46. P. Plhák [-] ) , J. Minka [-] (60. B. Mlynář [-] ) , M. Hanzlík [-] , L. Woitek [-] - P. Kysela [-] , A. Bříza [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.