P. Zeman 75.
1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 16:30

25.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělkovice se s Leštinou rozešly smírně


Branky


75. P. Zeman
0

Bělkovice ve 25. kole 1.A tř. sk. A hostily v posledním domácím utkání sezony tým Leštiny. Oba týmy si užívají poklidného středu tabulky a poslední zápasy tedy nemusí hrát pod žádným tlakem. V zápase nakonec padly dvě branky, po jedné na každé straně, a za remízu si každý z týmů připsal po bodu. Domácí stále pokračují v omlazování kádru a do hry zasáhla hned pětice dorostenců. Nutno podotknout, že svými výkony jsou velkým příslibem do budoucna. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupila aktivněji Leština, která měla hned ve 4. minutě obrovskou šanci ke vstřelení první branky zápasu. Nájezd hostujícího útočníka ale vynikajicím zákrokem vychytal Vidrman. V 10. minutě už ale hosté potrestali nedůraz v domácí obraně, které se v tomto složení objevila na hřišti vůbec poprvé. Poté se hra vyrovnala a domácí v obrovském vedru diktovali tempo hry. K vyrovnání chybělo málo. Domácí Forejt napřáhl z levého křídla a trefil spojnici břevna a tyče. Dalším akcím domácích chyběla přesnější finální fáze. Hosté hrozili z brejků, ale Vidrman žádnou šanci za svá záda nepustil. 

Ve druhé půli domácí pokračovali v trpělivé hře a hnali se za vyrovnáním. Nejdříve se ve slibné šanci neprosadil Svrčina, chvíli na to z levé strany postupoval na branku Leštiny Hložánka, ale zpětná přihrávka nenašla adresáta. Domácí stále zvyšovali svůj tlak a hosté stejně jako v závěru prvního poločasu spoléhalil na rychlé brejky. V 75. minutě se už domácí gólu dočkali. Mir. Sklenář ukázkově rozehrál standartní situaci a Zeman hlavou nedal hostujícímu brankáři nejmenší šanci. Domácí se chtěli rozloučit s fanoušky vítězstvím, ale další šance už nepřišly ani na jedné straně. I tak ale byl domácí tým, zejména pět dorostenců, odměněno potleskem. 



Sestavy


SK Bělkovice-Lašťany
T. Vidrman [-] - M. Svrčina [-] , V. Zdráhal [-] , M. Sklenář [-] , P. Zeman [-] - M. Sklenář [-] , D. Hložánka [-] , K. Forejt [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.